”Mireasa pentru fiul meu” revine pe micile ecrane. Mara Bănică, preferata publicului pentru postul de prezentator

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
15/12/2019, 16:01
”Mireasa pentru fiul meu” revine pe micile ecrane. Mara Bănică, preferata publicului pentru postul de prezentator
”Mireasa pentru fiul meu” revine pe micile ecrane. Sursa foto: Sursa foto: paginademedia.ro

Vești bune pentru fanii emiunii „Mireasă pentru fiul meu”! Celebra emisiune se întoarce pe micile ecrane, după o pauză de trei ani, tot la Antena 1. Rămâne de văzut cine va prezenta emisiunea. Fanii emisiunii o solicită drept prezentatoare pe Mara Bănică, care este momentan invitat peranent în emisiunea ”Acces Direct”.

”Mireasa pentru fiul meu” revine pe micile ecrane

Fanii jurnalistei o cer în rol de gazdă a show-ului matrimonial, deşi vedeta nu a făcut deocamdată comentarii pe această temă. Vineri, (13 decembrie), Mara a vrut doar să clarifice un zvon care ar fi circulat şi potrivit căruia ar fi însărcinată, însă a dat naştere altor speculaţii.

„Surpriză pe plan profesional ? Să ghicesc…O sa prezentati emisiunea «Mireasă pentru fiul meu ?»”, a întrebat o tânără. Un alt zvon s-a lansat în presă care spunea că vedeta de televiziune ar fi însărcinată, dar aceasta a negat zvonul, potrivit click.ro.

”Singurele surprize pe care vi le pregătesc sunt legate de cariera mea profesională”

„Dragii mei, vă mulţumesc pentru miile de urări, dar nu este cazul. Nu sunt însărcinată. Eu sunt un om transparent şi aş confirma sau infirma, după caz. De această dată nu este cazul. Singurele surprize pe care vi le pregătesc sunt legate de cariera mea profesională”, a notat jurnalista.

Așadar, și acest mesaj a întărit zvonul potrivit căreia Mara Bănică ar urma să își relanseze cariera jurnalistică, poate chiar la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”.

Vedeta chiar a fost într-adevăr selectată să intre la castingul făcut de Antena 1, care a avut loc în urmă cu mai bine de o lună. Surse din interiorul staţiei din Băneasa au declarat pentru Click! că pe lângă Mara Bănică ar mai fi fost invitate la discuţii şi la probe Jojo, Lavinia Pârva, Andreea Ibacka, Niculina Stoican şi Cristina Şişcanu. Toate ar fi acceptat să lupte pentru a câştiga noul post, însă doar una va fi selectată, producătorii analizând în continuare numele posibilei gazde.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×