Mircea Solcanu, schimbare uriașă de la dispariția din televiziune!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 18:56
Mircea Solcanu, schimbare uriașă de la dispariția din televiziune!
Cum mai arată viața lui Mircea Solcanu?

Mircea Solcanu s-a retras de o bună vreme din fața camerelor de filmat și a decis să își facă ordine în viață, în liniște. Fosta figură publică locuiește acum în Constanța, unde se ocupă de ceea ce iubește cel mai tare, de animăluțe. Din păcate, ieșirea lui din showbizz a fost prematură, pentru că totul s-a petrecut în urma unui mesja scris pe un site de socailizare. De asemenea, Mircea Solcanu a dezvăluit că nu mai are legături în lumea aceasta tumultoasă.

„Prietenii din showbiz sunt de unică folosinţă. Oameni din showbiz cu care încă vorbesc mai sunt vreo doi şi mă gândesc că dacă le spun numele să nu devină protagoniştii vreunei vânători de vrăjitoare. Sunt aproape de sufletul meu şi aşa cred că îi protejez, prin tăcere’, a spus acesta pentru Cancan.ro.

Mircea Solcanu, viață fără showbizz!

Mircea Solcanu, fostul coleg de platou al lui Cabral Ibacka, a declarat de câteva ori că nu mai are prieteni, motiv pentru care s-a retras în Constanța să aibă grijă de animăluțe. „Ce fiinţă tristă trebuie să fie Andreea Esca. Acum, după atât timp, îmi cer iertare Andreei că am judecat-o atunci, avea dreptate. Până la urmă, prieten mi-a fost Andreea care mi-a spus un adevăr pe care atunci nu am fost pregătit să îl aud sau nu am vrut să îl accept. Astăzi, însă, constat că Andreea a avut dreptate şi îi mulţumesc pentru sfatul de acum 10 ani şi pentru prietenie”, a spus Mircea Solcanu, dându-i dreptate Andreei Esca, în trecut.

Mircea Solcanu, fostă vedetă de televiziune
Mircea Solcanu, fostă vedetă de televiziune

De asemenea, fostul gazdă a unei emisiuni a specificat că a făcut tot ce era posibil ca să se țină cât mai departe de toată lumea ce l-a înconjurat ani bunii. „Am renunţat să mă uit la televizor. De 3 ani nu mă mai uit la televizor. Când mai prind câte un televizor mai spun: eu aş fi făcut aşa sau uite subiectul ăsta l-aş fi dat aşa. Eu nu am boala sticlei. Nu am regrete aşa mari, niciunul. Îmi mai spun uneori că aş fi putut face mai mult acolo. Nimeni nu greşeşte pe lumea asta, toată lumea învaţă”, a declarat Mircea Solcanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×