„La naiba!” Cum arată Mircea Solcanu, la 4 ani după ce a fost concediat de la TV

Andrei Trifan   
în Reality show
05/10/2018, 15:59
„La naiba!” Cum arată Mircea Solcanu, la 4 ani după ce a fost concediat de la TV GALERIE FOTO

A făcut istorie la TV! Unii îl iubeau, alţii îl urau, dar cu toţii îl cunoşteau! Când apărea Mircea Solcanu la un eveniment monden, atmosfera devenea mai prietenoasă, iar vorbele sale de duh ajungeau să fie dezbătute în emisiunile de cancan.

După ce Kanal D a scos din grila de programe emisiunea pe care o prezenta alături şi Cristina Şişcanu, Mircea Solcanu s-a retras din lumina reflectoarelor, unde a petrecut ani de zile!

Mircea Solcanu, ce schimbare! Cum arată acum

Nici la evenimentele mondene nu a mai fost văzut, iar pe reţelele de socializare a devenit aproape inactiv. Asupra sa s-a abătut apoi şi o problemă medicală care risca să-i pună viaţa în pericol. Solcanu a fost nevoit să se opereze la Viena de tumoare la cap. Medicii au făcut minuni pentru el, iar extirparea tumorii s-a făcut fără efecte secundare. În prezent, ajuns la 40 de ani, Mircea Solcanu şi-a canalizat întreaga energie pentru salvarea animalelor aflate la ananghie! Colaborează cu o organizaţie care ajută animalele părăsite sau nedorite de stăpânii lor.

Nu mai are prieteni

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Mircea Solcanu a recunoscut că nu mai ține legătură cu Cabral, fostul său coleg de platou. De asemenea, fostul prezentator TV a mărturisit că nu mai are niciun prieten în showbiz. Prietenii din showbiz sunt de unică folosinţă. Oameni din showbiz cu care încă vorbesc mai sunt vreo doi şi mă gândesc că dacă le spun numele să nu devină protagoniştii vreunei vânători de vrăjitoare. Sunt aproape de sufletul meu şi aşa cred că îi protejez, prin tăcere”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×