Mircea Radu revine la TV. Va prezenta la TVR o emisiune care îi are ca protagonişti pe opt tineri cu Sindromul Down

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/11/2019, 15:58
Mircea Radu revine la TV. Va prezenta la TVR o emisiune care îi are ca protagonişti pe opt tineri cu Sindromul Down
Mircea Radu revine la TV. Sursa foto: cotidianul.ro

Mircea Radu revine pe micul ecran! Îndrăgitul prezentator va avea o emisiune la TVR , în prag de sărbători de iarnă. Este vorba despre emisiunea „Down the road. Aventura”, format recent achiziționat de Televiziunea Publică și care îi va avea drept protagoniști pe 8 tineri cu Sindromul Down.

Mircea Radu revine la TV

Mircea Radu îi va însoţi timp de opt zile pe cei opt tineri într-o călătorie care se anunță una de neuitat atât pentru participanți, pentru prezentator, cât și pentru telespectatori.

„Cred că „Down the road. Aventura” va fi un „hit”. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona.

”Mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele”

Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a explicat Mircea Radu, potrivit paginademedia.ro.

Mircea Radu a făcut istorie în televiziune. A prezentat ani în șir emisiunea “Din Dragoste”, la Antena 1, “In trecerea anilor” și jurnalul de stiri TVR. S-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și a dus-o foarte bine.

S-a însurat în secret și a devenit tată și s-a dedicat altor pasiuni ale sale: fotografia și literatura. Mircea Radu a lansat prima sa carte, intitulată “Povești cu gust”, în care rememorează clipe din trecut prin intermediul preparatelor culinare. Din luna decembrie, Mircea Radu poate fi văzut pe micile ecrane, cu proiectul „Down the road. Aventura”!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×