Mircea Radu, consilier al președintelui TVR Doina Gradea. Va fi plătit să se uite la emisiuni

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
30/01/2020, 13:34
Mircea Radu, consilier al președintelui TVR Doina Gradea. Va fi plătit să se uite la emisiuni
Mircea Radu, consilier al președintelui TVR Doina Gradea. Va fi plătit să se uite la emisiuni. Sursa foto: Hepta

Mircea Radu, cunoscutul realizator și prezentator, a fost numit de Doina Gradea în funcția de consilier al președintelui TVR. Omul de televiziune a oferit mai multe detalii celor de la paginademedia despre atribuțiile noului job în cadrul televiziunii Române.

Mircea Radu: „Mi s-au dat niște emisiuni … să mă uit și să îmi spun părerea despre ele”

Conform fișei postului, Mircea Radu va avea atribuții pe zona editorială și se va ocupa de imagine a televiziunii publice. Celebrul realizator de emisiuni a vorbit pentru paginademedia.ro despre noua poziție pe care o ocupă la TVR.

„Mi s-au dat niște emisiuni, vreo cinci, care sunt pe post, să mă uit și să îmi spun părerea despre ele. Să mă uit la o emisiune în ansamblul ei, dar și în detaliu. Adică de la pachetul grafic și decor, până la prezentatori, la ținuta lor, la prezență, la formatul emisiei, ce este bun și ce ar putea fi îmbunătățit”, a declarat Mircea Radu.

În plus, vedeta a mai declarat că va primi diverse informații de la cei din TVR, pe care le va analiza în vederea obținerii celor mai bune rezultate pentru Televiziunea Română și va fi de datoria lui să găsească punctele forte precum și modalitatea de a face față provocărilor instituției.

Mircea Radu a afirmat că, în ceea ce privește zona de imagine a TVR, probleme sunt mai vechi și trebuie rezolvate de conducere, nu de el.

Consilierul va lucra și la imaginea Televiziunii Române

„Pun umărul la construirea unei imagini care să transmită încredere, profesionalism și succes. Sunt probleme cu imaginea de 15 ani, nu de acum.

Din poziția mea de consilier nu am cum să iau măsuri. Doar analizez, în baza a 25 de ani de performanță, am discernământ să analizez o situație și să concluzionez. Asta e tot ce pot să fac”, a mai spus realizatorul TV.

Mircea Radu are o istorie mai veche cu Televiziunea Română, iar acum se ocupă de emisiunea Down the Road, un format special ce îi are în prim plan pe opt tineri cu sindromul Down.

„Este un show de emoție. E absolut istovitor la filmări, dare este foarte frumos”, declara realizatorul pentru sursa amintită mai sus

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×