Mircea Badea, sunat de o pensionară care avea în îngrijire o persoană paralizată. Momentul sfâșietor povestit în direct de realizatorul Antena 3

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/03/2020, 10:44
Mircea Badea, sunat de o pensionară care avea în îngrijire o persoană paralizată. Momentul sfâșietor povestit în direct de realizatorul Antena 3
Mircea Badea a trăit un moment emoționant în timpul teledonului de duminică. Sursa foto: captură Antena 3

Mircea Badea a povestit unul dintre cele mai emoționante momente prin care a trecut recent. Realizatorul Antenei 3 a povestit aseară la „În gura presei” de ce a refuzat anumite persoane care voiau să doneze la Teledonul organizat duminică, 29 martie.

Mircea Badea, moment emoționant în timpul teledonului de duminică

Prezentatorul tv a spus că nu l-a lăsat inima să accepte bani de la persoane care abia au din ce trăi, spunând că au sunat mulți pensionari bolnavi.

Unul dintre apelurile pe care Badea le-a preluat duminică la prânz a fost al unei pensionare care dorea să dea toți banii strânși pentru… acel moment trist al vieții, iar asta l-a mișcat profund pe realizator.

Cât a donat realizatorul de la Antena 3

„Încă îmi băngăne capul. M-a sunat o doamnă, nu știam cum să-i spun că, haideți, doamnă, să luăm de la bogați. Sărmana, era pensionară, avea  3 lei pe lună, sora dânsei în casă, paralizată, avea grijă de ea 24 din 24…”, și-a început povestirea Badea.

„Voia să doneze banii pe care îi strânsese pentru un anumit moment în viață, când se termină, gen, viața. Am ținut-o de vorbă, i-am zis doamnă, haideți, mai facem o glumă, nu, nu pot”, a completat.

Realizatorul a recunoscut că i s-a făcut milă de acea femeie și de alți oameni amărâți care au vrut să doneze: „Stați, doamnă, că mai e timp. Săptămâna viitoare mai trebuie să-ți cumperi cartofi. Deci, bun”.

Mircea Badea a dezvăluit aseară și ce sumă a donat el pentru utilarea spitalelor greu încercate în această perioadă. Realizatorul a spus că a dat 5.000 de lei, după terminarea teledonului și că donația a fost făcută online.

A răspuns câtorva critici de pe internet, care i-au spus că a dat prea puțini bani: „Dacă aveam profit de sute de mii de euro cum sunt unii artiști care cântau cu bani de la primărie, donam și eu mai mult”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×