Mircea Badea, reacție halucinantă, în direct! ”Uite, așa îi apăr pe procurori!”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 18:57
Mircea Badea, reacție halucinantă, în direct! ”Uite, așa îi apăr pe procurori!” GALERIE FOTO
Mircea Badea a avut o reacție halucinantă, în direct

Mircea Badea a avut o reacţie halucinantă în direct, în timpul emisiunii sale. Acesta a vrut să-i ironizeze pe procurorii din România şi a recurs la un gest extrem: realizatorul TV şi-a rupt cămaşa de pe el în timp ce era în direct!

Ironiile lui Mircea Badea au continuat, spunând că vrea să facă o asociaţie care să-i ajute pe procurori şi a făcut afirmaţii precum „numiți trei asemănări dintre procurorul român și ciobănescul german”.

Mircea Badea, reacție halucinantă, în direct

”Io m-am preocupat, vreau să fac o asociație de protecție a procurorilor. Ei se luptă cu corupții, vreau să încep cu concursuri din astea: numiți trei asemănări dintre procurorul român și ciobănescul german. Vreau să facem o acțiune civică ca doamna Georgeta să nu mai umilească procurorii pentru că poate. Nu vă e milă (…) Mie chiar îmi pasă de procurori și cu pieptul dezgolit, uite așa îi apăr” a spus Mircea Badea, după care și-a rupt cămașa, în direct.

”Îmi pare rău că nu putem să dăm o reluare la fază. Rămâneți cu Mircea, să vedem cu ce apare la emisiune”, a spus şi Mihai Gâdea.

Mircea Badea, invitat în studioul unei emisiuni TV
Mircea Badea, invitat în studioul unei emisiuni TV

”Eu chiar nu am casă. La o adică mă mut în cămașa domnului Bogdan Chirieac”, a mai spus apoi Mircea Badea.

Mircea Badea este recunoscut pentru replicile și reacțiile sale extrem de acide. De exemplu, acesta a avut o reacție după cutremurul care a zguduit România, de o magnitudine de 5,8 pe scara Richter: „”Ar fi fost nevoie de un cutremur și mai puternic să demisioneze guvernul. P.S. Asta e, ghinion, n-a fost să fie pentru Ciolos, hoitarul. Mai pândește o tură. Sper că toate șandramalele din centrul vechi sunt ok. Să nu se fi întâmplat ceva, din cauza corupției, desigur. P.S. Singurul care s-a entuziasmat plin de speranță la cutremurul ăsta a fost Ciolos”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×