Mircea Badea, prima reacţie după ce Carmen Brumă a apărut cu o rochie decupată la fund: “M-a asaltat toată lumea”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/11/2019, 16:51
Mircea Badea, prima reacţie după ce Carmen Brumă a apărut cu o rochie decupată la fund: “M-a asaltat toată lumea”
Mircea Badea, reacție amunzantă despre ținuta aleasă de iubita sa, Carmen Brumă. Sursa foto: realitateatv.net

Mircea Badea a comentat în stilul caracteristic ținuta controversată aleasă de iubita sa, Carmen Brumă, care și-a făcut apariția la un eveniment monden desfășurat recent purtând o rochie neagră, lungă, cu un decolteu generos la spate. „Asaltat de toată lumea” cu întrebări, după cum mărturisește chiar el, îndrăgitul realizator TV a hotărât să abordeze și acest subiect mai puțin obișnuit.

Ce spune Mircea Badea despre ținuta iubitei sale

M-a asaltat toată lumea. Eu nu prea vorbesc despre subiectele astea. Colega de apartament a fost la o gală. Lumea m-a întrebat cum comentez. Nu comentez. Este foarte simplu”, a spus jurnalistul în cadrul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3.

La rândul său, „colega de apartament” a avut o reacție scurtă, dar tranșantă la adresa celor care au criticat-o pe rețelele sociale pentru apariția mult prea îndrăzneață. „A sunat Alain Delon”, a scris frumoasa blondină pe contul său de Instagram, amintind de actrița Mireille Darc, care, în 1972, a purtat aceeași rochie și s-a bucurat de un succes răsunător, grație senzualității de care a dat dovadă.

Carmen Brumă a leșinat și a fost transportată la spital

Pe lângă apariția absolut ravisantă, Carmen Brumă a fost protagonista unui moment neplăcut la gala mondenă desfășurată la palatul Bragadiru. Iubita lui Mircea Badea a leșinat și a fost transportată de urgență la spital. Ulterior, vedeta și-a liniștit fanii în privința stării sale de sănătate și a oferit mai multe detalii despre acest incident.

Aseară am avut un scurt moment de amețeală care a fost remarcat de către cei prezenți acolo pentru că s-a întâmplat în timpul unui interviu live. Dacă nu aș fi fost în acel interviu, momentul acela nu ar fi fost remarcat”, a precizat vedeta, exclusiv pentru revista Unica. „Cei din presă s-au speriat și au chemat salvarea. Salvarea a venit, a urmat procedurile standard, a constatat că sunt sănătoasă, că nu am niciun fel de problemă și nu există niciun fel de motiv pentru a fi dusă la spital. Drept urmare am semnat pe propria răspundere că nu merg la spital și am plecat acasă. Nu e nimic grav în cele întâmplate aseară”, a explicat Carmen Brumă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×