Categorie: Autor:

Mircea Badea îl atacă pe Tudor Chirilă. „Bine îmbrăcat la Obregia”

Mircea Badea îl atacă pe Tudor Chirilă. Prezentatorul de televiziune a făcut un comentariu dur vizavi de ţinuta purtată de Tudor Chirilă, unul dintre cei patru juraţi de la show-ul de talente „Vocea României”.

Tudor Chirilă, cel care a câştigat, în calitate de antrenor, pentru a treia oară consecutiv show-ul de talente „Vocea României”, a intrat în gura prezentatorului de televiziune Mircea Badea.

Pe pagina sa de Facebook, Mircea Badea a postat o fotografie în care apare Tudor Chirilă alături de una dintre elevele lui de la show-ul de talente la care este jurat.

În imaginea respectivă, Tudor Chirilă poartă o ţinută formată dintr-o pereche de pantaloni în dungiţi o cămaşă. Lângă fotografia respectivă, Mircea badea a comentat acid: „Bine îmbrăcat la Obregia”, cu referire la Spitalul de Psihiatrie nr.9.

Dacă unii internauţi s-au amuzat pe seama comentariului lui Mircea badea referitor la Tudor Chirilă, alţii au reacţionat vehement:

„Personal cred că romanii îl iubesc mai mult pe Tudor Chirilă decât pe Mircea Badea, aşa că răutăţile unora rămân fără obiect”, „Este tot ce-ţi lipsea –  să fii critic vestimentar!
Disperarea şi răutatea din tine duc la deformări vizuale! Stai în casă!”, „Nu există comparaţie. Tudor Chirilă un băiat talentat şi foarte deştept. Felicitări şi câţi mai mulţi români ca el! Cu alte cuvinte, dragi tineri încercaţi să fiţi ca el!!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mircea Badea după postarea respectivă.