Mircea Badea i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după ce acesta a acuzat Antena 3 de fățărnicie, legat de moartea Cristinei Țopescu

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 19:25
Mircea Badea i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după ce acesta a acuzat Antena 3 de fățărnicie, legat de moartea Cristinei Țopescu
Mircea Badea i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după acuzațiile venite după moartea Cristinei Țopescu. Sursa foto: antena3.ro

Mircea Badea i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după ce acesta a acuzat televiziunea Antena 3 de fățărnicie, după moartea regretatei jurnaliste Cristina Țopescu.

Mircea Badea i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după acuzațiile venite după moartea Cristinei Țopescu

„Uite CTP, cum facem, ca să stai liniştit şi să nu te mai zvârcoleşti aiurea: în cazul (puţin probabil) în care o să crăpi înaintea mea, îţi promit că n-o să am niciun cuvânt bun despre tine. OK? Marş!“, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Replica lui Mircea Badea a venit în contextul în care jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat reacția șefilor Antena 3 după moartea Cristinei Ţopescu, despre care a spus că nu era dorită la ANtena 3 deoarece nu era ”pe linia” televiziunii respective.

CTP: ”Era atacată constant de șefi ai postului că nu e „pe linie”

„O presimțire a determinat-o să realizeze ultima emisiune-interviu cu Cristian Țopescu în care m-a rugat, cu cerul și pământul, să intervin telefonic. Mai întâi am refuzat, nu voiam să mai am de a face în vreun fel cu ultimul post de televiziune în care a lucrat Cristina, propagandizat până la vomă.

Am acceptat după ce mi-a povestit cât de greu îi era să reziste acolo, cum era atacată constant de șefi ai postului că nu e „pe linie”. O voiau dată afară – n-au apucat, a plecat ea.

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei…

Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini. Oare o pătrunde și până acolo unde e acum Cristina?”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Mircea Badea, șocat de moartea Cristinei Țopescu

Mircea Badea s-a declarat șocat însă de moartea Cristinei Țopescu. „E fără doar şi poate o ştire şocantă din toate motivele. Sigur că am cunoscut-o pe Cristina Ţopescu, am interacţionat de multe ori în direct.

Îmi aduc aminte de o emisiune de prin 2013 când ne-a dat ocazia, în direct, şi mie şi lui Gâdea să avem grijă de nişte căţei care nu aveau stăpân şi care erau într-o situaţie dificilă. Ne-a dat ocazia să ne implicăm (…).

Era fără doar şi poate un jurnalist, un om absolut sincer în ceea ce făcea. Eu, de cele mai multe ori, m-am situat pe contrasensul opiniilor sale. Am avut puncte de vedere contrare în foarte multe situaţii, dar cu siguranţă, punctele sale de vedere erau sincere.

Credea cu foarte multă pasiune în fiecare vorbă pe care o rostea şi nu avea nici coordonări ascunse, nici o agendă complexă, ci una a propriilor convingeri. Lucru care este foarte rar şi pentru care am respectat-o întotdeauna.

Chiar dacă, repet, de foarte multe ori am avut puncte de vedere contrare. Era evident că ea întotdeauna vorbea ceea ce gândea, ceea ce simţea (…) Atât de nedereaptă şi de şocantă mi se pare această ştire încât mă revolt din fiecare celulă a corpului meu, deşi inutil“, a spus Mircea Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×