Mircea Badea, elogii lui Dăncilă: „Ăștia cu haștag nu au nicio șansă în fața ei”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 21:41
Mircea Badea, elogii lui Dăncilă: „Ăștia cu haștag nu au nicio șansă în fața ei”
Mircea Badea, elogii pentru premierul României!

Mircea Badea îi aduce elogii Vioricăi Dăncilă! Jurnalistul a adus declarații uimitoare la Antena 3. Acesta a vorbit despre faptul că o apreciază pe Viorica Dăncilă și că nu a văzut-o niciodată slabă, chiar dacă mulți din spațiul online și numeroși oameni din politică o crtitică dur și se amuză pe seama gafelor sale care par să nu se sfârșească. „Apreciez în mod absolut pozitiv prestația doamnei Viorica Dăncilă de marți seară, de la Antena 3. Nu am perceput-o ca fiind slabă vreodată, chiar dacă este mereu calmă, chiar dacă nu se rățoiește. Marți seară, mi s-a părut foarte puternică.

Îmi dau seama că ăștia cu haștag nu au nicio șansă cu Dăncilă. Sunt pierduți, de aceea sunt și așa de disperați. Dăncilă este mult prea tare și ei nu au ce să-i facă. I-au cerut demisia, spun despre ea fel de fel de lucruri, dar nu au nicio șansă cu Viorica Dăncilă!”

Mircea Badea, laude pentru Viorica Dăncilă:  „Nu am perceput-o ca fiind slabă vreodată”

Mircea Badea, gazda emisiunii În Gura presei, și-a spus sincer părerea despre premierul României. „Felul în care a povestit despre fiul ei a fost foarte demn. Dacă nu ești descreierat, observi că, pe alocuri, a fost foarte emoționant cum a povestit. Și momentele emoționante nu le-a povestit lacrimogen, ci decent, foarte stăpână pe ceea ce spunea. Am descoperit-o mult mai puternică decât îmi imaginam că este. Mulți oameni politici sunt slabi emoțional și psihologic vorbind. Imediat se pierd și se tem, dar la Viorica Dăncilă nu este cazul.

Mircea Badea, laude uluitoare la adresa premierului României!
Mircea Badea, laude uluitoare la adresa premierului României!

Băieții ăștia cu haștag au pierdut demult. Viorica Dăncilă, fără să ridice tonul, fără să uzeze de cine știe ce limbaj, fără să se încrunte, fără să aibă niciun fel de derapaj, i-a rupt pe ăștia, pur și simplu i-a distrus! Aceasta este percepția mea. Cred că le-a dat daună totală prin felul absolut demn, fără excese, în care a povestit cazul cu adopția. Demnitatea în România este o raritate. Doamna Dăncilă a arătat că este demnă”, a declarat acesta despre Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×