Mircea Badea duce scandalul Pro TV – Antena 3 la un alt nivel! Reacția dură la adresa lui Alex Dima

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 16:50
Mircea Badea duce scandalul Pro TV – Antena 3 la un alt nivel! Reacția dură la adresa lui Alex Dima GALERIE FOTO
Mircea Badea a reacționat dur la cele spune de jurnalistul Pro TV, Alex Dima

Alex Dima, de la Pro TV, a făcut o declarație care îl viza pe Mircea Badea, declarație în urma căreia realizatorul Antenei 3 s-a simțit jignit, așa că a reacționat în stilul caracteristic. Mai clar, în cadrul unui interviu pentru paginademedia.ro, Dima, cunoscut și admirat pentru anchetele sale de la ”România, te iubesc!” a vorbit despre meseria de ziarist, menționând că nu există loc de compromis.

Mai mult, jurnalistul a făcut și o trimitere la o poză celebră din anul 2013 în care Badea, Mihai Gâdea și Adrian Ursu apar alături de Dan Voiculescu, patronul trustului, toți purtând ochelari de soare fără o lentilă.

Mircea Badea duce scandalul Pro TV- Antena 3 la un alt nivel

În descriere, aceștia au scris: ”Miami Beach, te oftici?”. Întrebat ce mesaj le-ar transmite colegilor săi, Alex Dima a spus:„Să vă uitaţi în oglindă sau la copii seara. Dar cu sinceritate, nu cu nişte mii de euro în buzunar şi cu mulţumirea că-ţi duci nevasta la Monte Carlo pe banii patronului şi faci poze cu el fără o lentilă la ochelari”, a declarat jurnalistul.

Mircea Badea duce scandalul Pro TV - Antena 3 la un alt nivel! Reacția dură la adresa lui Alex Dima
”Miami Beach, te oftici?”

Drept urmare, a venit și replica lui Mircea Badea, care l-a anunțat că nu a fost în vacanță pe banii lui. În plus, realizatorul emisiunii ”În gura presei” a afirmat din nou că postul Pro TV dezinformează.

Mesajul lui Badea către Alex Dima:

„E un ţâşti-bâşti de la Pro TV, unul care probabil în sfârşit a dat primul interviu din viaţa lui, deci pentru el este probabil ceva cu adevărat wow. Şi a prins şi el microfonul, ce face un ţâşti-bâşti când prinde un microfon prima dată în viaţa lui? Vorbeşte despre Antena 3, dar mai ales despre câţiva dintre noi. Normal, ce să facă altceva?

Sigur că un ţâşti-bâşti de la un post care promovează fake-news-ul la ora 19.00 cu Esca, după cum bine am demonstrat şi am fost ameninţat cu repercusiuni, deci acest ţâşti-bâşti a zis că este momentul să zică nişte nasoale. Cred ca am spus de cel puţin 184 de ori că fotografia aia cu mine, cu Mihai Gadea, cu Adrian Ursu şi cu Dan Voiculescu, când toţi aveam ochelari fără o lentilă, este făcută în Cipru.

Am fost în vacanţă în Cipru, la fel cum se duce multă lume. Nu era vreo extravaganţă din punct de vedere financiar şi, chiar dacă era, oricum nu era pe banii mă-tii. Dar chiar nu era o extravaganţă. Lângă hotel, era o plajă publică şi se numea Miami Beach. În acea perioadă era o mare, mare tevatură, şi pe Pro TV bineînţeles, că Ponta se dusese în vacanţă la Miami.

Noi eram în Cipru, doar că plaja hotelului se numea Miami Beach, d-aia am pus la descriere «Miami Beach, te oftici?». Nu eram nici la Miami, nici la Monte Carlo, ci în Cipru. Acesta este adevărul. Acum, principiul Pro TV şi al ţâşti-bâştilor care lucrează la Pro TV este că nu contează adevărul să nu lăsăm adevărul sau faptele să strice o ştire. Aş face acea fotografia şi astăzi, nu regret”, a explicat Mircea Badea în deschiderea emisiunii sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×