Mircea Badea, anunț oficial! „Emisiunea pe care o știati nu mai există începând de azi”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
26/11/2019, 21:20
Mircea Badea, anunț oficial! „Emisiunea pe care o știati nu mai există începând de azi” GALERIE FOTO
Mircea Badea spune că își transformă show-ul într-unul de divertisment. Sursa foto - facebook

Mircea Badea a făcut un anunț oficial în ceea ce privește emisiunea pe care o moderează la Antena 3! Astfel, realizatorul show-ului ”În gura presei” a precizat că a luat o decizie radicală. Badea spune că s-a decis să renunțe la tematica obișnuită a emisiunii sale, pe care o va transforma într-una de ”hahaiala/ divertisment”. ”Am inceput emisiunea de la masuta pe 13 septembrie 2004.

Mircea Badea, anunț oficial!

Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o stiati nu mai exista incepand de azi. Considerati ca si eu, cel din contextul obisnuit, am crapat/am emigrat/oateva. Incepand de azi voi presta la aceeasi ora, la acelasi post o emisiune de hahaiala/ divertisment.

Am convingerea ca s-ar putea sa ma pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor. Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteala nimanui.

„Emisiunea pe care o știati nu mai există începând de azi”

Ca idee generala am un profund sentiment de scarba si de zadarnicie. Acum vreau doar sa rad la teveu. Va multumesc pentru cei 15 ani si va doresc multa la revedere.

P.S. Pe pagina asta deocamdata nu se schimba nimic, sunt niste prieteni care ar avea de pierdut daca as inchide-o.”, a scris Mircea Badea pe o rețea de socializare.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×