Mircea Badea, anunț ferm în privința alegerilor prezidențiale! „Sigur-sigur sunt două persoane cu care nu voi vota”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 13:46
Mircea Badea, anunț ferm în privința alegerilor prezidențiale! „Sigur-sigur sunt două persoane cu care nu voi vota” GALERIE FOTO
Mircea Badea spune că se gândește să-și anuleze votul. Sursa foto - facebook

Mircea Badea a făcut un anunț ferm în privința alegerilor prezidențiale! Vedeta Antenei 3 a spus în cadrul emisiunii pe care o moderează, Sinteza Zilei, că opțiunile lui electorale sunt ferme în contextul în care primul scrutin se apropie cu pași repezi. Badea a surprins pe toată lumea atunci când a precizat cu cine anume va vota. Jurnalistul a dezvăluit practic că este la un pas să-și anuleze votul.

Mircea Badea, anunț ferm în privința alegerilor prezidențiale!

Cunoscutul realizator de televiziune a spus în primul rând cu cine nu va vota la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie. ”Vreau să vă spun că sigur-sigur sunt două persoane cu care nu voi vota. Eu în primul tur votez cu Pleșoianu – doar că dacă nu a mai fost cazul… atunci nu știu. Iau în calcul foarte bine să nu votez, că nu e obligatoriu votul.

Dar, sigur-sigur nu votez cu Werner și cu Paleologu. Asta 100%. Sau, dacă e, votez cu amândoi pe același buletin”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3, pe pasa cu ”Sinteza zilei”. Trebuie specificat că Liviu Pleșoianu, preferatul lui Mircea Badea, a anunțat că se înscrie în cursa pentru alegerile prezidențiale din poziția de candidat independent, fără să fie susținut de vreo formațiune politică.

Mircea Badea, anunț ferm în privința alegerile prezidențiale! Mircea Badea
Mircea Badea ar fi votat cu Liviu Pleșoianu. Sursa foto – facebook

Preferatul lui Badea, OUT din cursă

A încercat să facă acest lucru, dar fără succes pentru că nu a reușit să strângă numărul legal de semnături pentru a intra oficial în campania electorală. „Ora 4:30 noaptea. …Am luat bucată cu bucată toate listele cu semnături. Curate, asumate, de la oameni inimoși, s-au strâns exact 146.328. În ultimele cinci zile, cu o mobilizare fantastică, am primit foarte multe semnături. Tot în ultima clipă, de la anonimi „binevoitori” care au considerat că e un bun moment să mă compromită, a venit diferența până la 220.000.

Deci, teoretic, în mai puțin de șase ore puteam să-mi depun candidatura. Făcusem programare pentru ora 10:00. Doar că nu sunt genul de om căruia entuziasmul îi întunecă rațiunea…”, a scris Liviu Pleșoianu pe o rețea de socializare despre cum a decurs campania de strângeri de semnături.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×