Mirabela Dauer, operată de urgenţă! Medicii au fost nevoiţi să-i scoată un rinichi

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
30/01/2018, 14:03
Mirabela Dauer, operată de urgenţă! Medicii au fost nevoiţi să-i scoată un rinichi

Clipe grele pentru îndrăgita cântăreaţă Mirabela Dauer! Artista a suferit o intervenţie chirurgicală complicată, în urma căreia i-a fost extirpat un rinichi. 

„Dragii mei, nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine?!… Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt!  Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. Iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.Vă iubesc şi vă mulţumesc! Şi ne revedem foarte curând…Vă îmbrăţişez tare, tare…Mira”, a fost mesajul postat de Mirabela Dauer pe Facebook.

Mirabela Dauer, operată de urgenţă! Medicii i-au extirpat un rinichi

Raoul, cel care colaborează de ani buni cu artista a vorbit despre starea de sănătate a acesteia. Mirabela Dauer a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi. Pentru că situaţia s-a agravat, medicii i-au extirpat organul bolnav.

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit, şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând”, a declarat Raoul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×