Minoră de 13 ani, dispărută de acasă! Puică Daria Maria a fost căutată de jandarmi toată noaptea

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 15:48
Minoră de 13 ani, dispărută de acasă! Puică Daria Maria a fost căutată de jandarmi toată noaptea GALERIE FOTO
Minora a fost văzută alături de unchiul ei. Sursa foto - facebook

O minoră în vârstă de 13 ani este dispărută de acasă! Puica Daria Maria locuia în județul Cluj și nu a mai ajuns la domiciliu. ”La data de 20 octombrie, minora Puica Daria Maria, in vârstă de 13 ani, a plecat de la locuința mamei sale din satul Băbuțiu, comuna Vultureni, județul Cluj, și nu a mai revenit la locuință”, relatează anchetatorii care iau în calcul orice pistă.

Minoră de 13 ani, dispărută de acasă!

De remarcat că fata are 150 cm si 50 de kg. Semnalmentele minorei sunt înălțime 1,50m., greutate 45-50 kg. , constituție atletică, păr șaten, ochi căprui. Ultima dată când a fost văzută, minora purta pantaloni de tip colanți, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir) și în picioare avea pantofi sport posibil adidas. Persoanele care au informații despre tânără sunt rugate să sune de urgență la 112.

Fata de 13 ani era în compania unchiului său, Cosmin Marian Almaş (27 de ani), care ar fi făcut o pasiune pentru ea. Familia minorei a anunţat Poliţia în momentul în care fata a dispărut şi nu a mai răspuns la telefon. Poliţiştii şi jandarmii i-au căutat pe cei doi toată noaptea şi au folosit inclusiv câini de urmă, însă nu a reuşit să îi localizeze. Oamenii legii au avut și un mesaj – „suspectul se numește Almași Marian Cosmin, are 27 de ani și ar putea fi periculos.

Minoră de 13 ani, dispărută de acasă! Minoră
Poliția a apelat în premieră la un sistem gândit pentru disparițiile minorilor și nu numai. Sursa foto – facebook

Puică Daria Maria a fost căutată de jandarmi toată noaptea

Sunați urgent la 112, NU interveniți dumneavoastră”, au transmis polițiștii. A fost pentru prima oară când Poliția a folosit acest sistem de alertare cu ajutorul căruia a transmis imediat poza persoanei dispărute. Între timp a apărut un martor care a spus că ar fi văzut-o la un moment dat pe fata în timp ce mergea alături de tânărul despre care acum se crede că este cel care a imobilizat-o și a răpit-o.

Poliţiştii din Cluj au activat sistemul ‘Alertă, răpire copil!’ și mesajul cu fotografia fetei a ajuns în doar câteva clipe la posturile tv și la majoritatea oamenilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×