Ministrul Muncii, vești bune pentru mame. Violeta Alexandru se laudă cu o mare reușită

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 17:14
Ministrul Muncii, vești bune pentru mame. Violeta Alexandru se laudă cu o mare reușită
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat azi pe Facebook un mesaj prin care îi anunță pe români că lucrează intens la eliminarea birocrației. Sursa foto: Facebook/VioletaAlexandru

Ministrul Muncii a declarat azi că a făcut o serie de demersuri importante pentru ca birocrația din România să nu mai reprezinte un stres pentru populație, în special pentru mame.

Violeta Alexandru: Urmează simplificarea procedurilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat azi pe Facebook un mesaj prin care îi anunță pe români că lucrează intens la eliminarea birocrației, astfel că drumurile pentru obținerea sau depunerea unor acte se vor diminua în viitor.

”Agențiile Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS), cele care efectuează plata beneficiilor sociale, au intrat în Revisal și văd informația necesară pentru ca serviciile oferite să nu mai pună oamenii pe drumuri respectiv să fie livrate mai repede.

Mămicile care erau puse pe drumuri după nașterea copilului pentru obținerea alocației sau a indemnizației de creștere copil, cele care depuneau actele pentru revenirea la serviciu după perioada de creștere copil, ca să ofer doar un exemplu, să fie convinse că această echipă guvernamentală este determinată să schimbe lucrurile în bine.

Toate serviciile oferite de AJPIS-uri, pentru care aveau nevoie de date cu privire la contractele de muncă încheiate/în vigoare, se vor derula mai ușor. Urmează simplificarea procedurilor!”, se arată în mesajul postat pe rețeaua de socializare de către Ministrul Muncii.

Ministrul Muncii declară război birocrației

Violeta Alexandru a declarat că este conștientă de faptul că vor apărea diverse probleme, însă dorește cu tot dinadinsul să simplifice mare parte din birocrația caracteristică sistemului de stat din România.

„AJPIS a reușit să acceseze Revisal! AJPIS a reușit să acceseze Revisal! Îmi vine să spun încontinuu! După toată această perioadă, am ieșit la lumină aici!

Sunt conștientă că vor veni tot felul de detalii tehnice, peste sutele deja gestionate de la primul ”Nu se poate” până acum. Le vom lua unul câte unul. Înapoi lucrurile nu mai pot da!

Mai departe …. Venim cu informații despre ANOFM și Casele de Pensii. Nu există ”Nu se poate”! Se poate!”, a declarat Violeta Alexandru la finalul mesajului postat pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×