Ministrul Muncii anunță noi modificări la Legea pensiilor! Cum vor fi afectați pensionarii

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 13:04
Ministrul Muncii anunță noi modificări la Legea pensiilor! Cum vor fi afectați pensionarii
Ministrul Muncii anunță noi modificări la Legea pensiilor. Sursa foto: hepta.ro

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune că a descoperit o problemă de sistem în aplicarea Legii pensiilor și urmează să facă modificări importante.

Ministrul Muncii anunță noi modificări la Legea pensiilor

Ministrul a declarat că a observat aceste erori după ce a mers în teritoriu, unde a descoperit probleme serioase de management la legea pensiilor și urmează să se ia măsuri în acest sens pentru modificarea ei.

„Lucrăm la îmbunătăţirea acestei legi. Sunt multe, săptămâna viitoare o să avem un material pe acest subiect. Sunt decizii ale Curţii Constituţionale care trebuie să aibă corespondent în legislaţie.

Violeta Alexandru a găsit probleme de management

Sunt o serie de aspecte, nu aşa de multe cum la început îmi solicitau mesajele de la cetăţeni, pentru că am putut constata, mergând în teren, intrând în subiect, că de fapt avem probleme de management în acest domeniu. De fapt, avem o problemă de sistem.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus că problemele foarte grave le-a descoperit după ce oamenii i-au scris și i-au semnalat faptul că sunt probleme grave privind accesul la informații despre activitatea oamenilor în domeniile în care au lucrat aceștia.

”Când spun asta, mă refer la o situaţie gravă pe care am preluat-o. Mă refer la accesul la informaţii despre activitatea oamenilor în domeniile în care au lucrat.

Faptul că la aceste informaţii se ajunge greu pentru că avem o stare critică a arhivei, că oamenilor nu li se comunică suficient legat de ce sporuri, în ce condiţii se încadrează într-o grupă sau alta”, a declarat Violeta Alexandru în cadrul unei emisiuni difuzată de Televiziunea Publică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×