Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi cere primarului Gabriela Firea o soluție urgentă la problema apei calde din Capitală

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 19:07
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi cere primarului Gabriela Firea o soluție urgentă la problema apei calde din Capitală
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, o somează pe Firea să rezolve problema cu țevile RADET. Sursa foto: Facebook Virgil Popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi cere primarului Capitalei Gabriela Firea o soluție urgentă pentru rezolvarea problemei apei calde după ce bucureștenii din mai toate cartierele se plâng că stau în frig și că nu curge apă caldă la robinet.

Virgil Popescu cere soluții urgente, Firea face ”mișto” de Orban

Firea este criticată pentru felul în care a gestionat problema fostei companii RADET și i se cere acum să prezinte un plan de reabilitare a rețelei de termoficare care să dea rezultate cât mai repede.

Firea a declarat astăzi că este presată să cedeze și că e amenințată pe la colțuri că i se vor face dosare penale. Aceasta s-a plâns de amenințările pe care le-a primit recent chiar și de la premierul Ludovic Orban.

„Bucureștenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenței”

„Premierul nu a făcut decât să arate problemele pe care fosta RADET nu le-a rezolvat. În disperare de cauză, pentru ca nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele primarul Capitalei lansează atacuri nejustificate”, a scris ministrul Economiei după ce a văzut meciul declarațiilor dintre Orban și Firea.

„În calitate de ministru al Economiei si Energiei am luat măsuri ca ROMGAZ şi ELCEN să asigure mijloacele necesare încălzirii, însă Primăria, prin RADET, nu s-a preocupat în nici un fel”, a spus Virgil Popescu, scrie realitatea.net.

„Îi cer primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare. Bucureştenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenţei!”, a mai spus Popescu.

Firea a făcut chiar o glumă legată de situația neplăcută prin care trec bucureștenii și a spus că țevile RADET nu se repară nici cu whisky, nici cântându-le la mandolină.

Zilele trecute a avut loc chiar și un protest în București, în care oamenii au mers cu ligheane și prosoape să îi reproșeze Gabrielei Firea că trăiesc mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×