Miliardarul rus Dmitry Obretetskiy, omorât pe o stradă din Londra: „A fost lovit intenționat de o mașină”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 19:08
Miliardarul rus Dmitry Obretetskiy, omorât pe o stradă din Londra: „A fost lovit intenționat de o mașină”
Afaceristul Dimitry Obretetskiy a murit într-un accident suspect la finalul lunii trecute. Sursa foto: Magnat Trade Enterprise

Miliardarul rus Dimitry Obreteskiy a murit într-un accident suspect pe o stradă din Londra, oraș în care se stabilise de ceva ani împreună cu familia lui.

Dimitry Obretetskiy a murit într-un accident suspect

Afaceristul rus cu multe zerouri în conturi, în vârstă de 40 de ani, a sfârșit în urma accidentului la finalul lunii noiembrie.

Accidentul în care a murit a avut loc pe o stradă din Oxshott, care aparține de zona metropolitană a Londrei. Cazul miliardarului a trezit multe suspiciuni. Există persoane care cred cu tărie că acesta a fost lovit cu mașina în mod intenționat, că cineva a urmărit lichidarea lui.

Obretetskiy distribuia produsele Mars și Nestle în Rusia

Cazul lui stârnește controverse căci nu este primul cetățean de origine rusească despre care presa scrie că a murit în condiții suspecte în Marea Britanie.

În accidentul rutier respectiv au fost implicate trei mașini, iar până la această oră, poliția din Surrey, cea care se ocupă de acest caz, nu a reținut pe nimeni, însă evoluția anchetei ar putea duce și la arestări.

Familia lui Obretetskiy spune că bărbatul de 40 de ani nu a provocat probleme nimănui, dar că în ultima vreme era foarte liniștit și retras, deci comunica prea puțin chiar și cu cei dragi.

În urma accidentului mortal a murit și câinele afaceristului rus. Unul dintre prietenii antreprenorului, Pavel Borovkov a spus pentru CNN că i se pare suspect modul în care acesta  încetat din viață.

„Nu exclud faptul că a fost lovit intenţionat de o maşină”, a spus Borovkov pentru televiziunea americană de știri.

Miliardarul era proprietarul firmei Magnat Trade Enterprise, cel care distribuia produsele Mars, Nestle, Procter & Gamble în Federația Rusă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×