Mike Tyson a recunoscut că fumează marijuana în valoare de 40.000 de dolari pe lună

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/08/2019, 14:28
Mike Tyson a recunoscut că fumează marijuana în valoare de 40.000 de dolari pe lună
Fostul boxer profesionist spune că a fumat marijuana toată viața lui și că îl calmează. Sursa foto: romanialibera.ro

Fostul boxer profesionist Mike Tyson în vârstă de 53 de ani a recunoscut într-un podcast că fumează marijuana alături de prietenii lui la ferma pe care o deține. Totodată, boxerul american a dezvăluit și suma pe care o dă pe cannabis.

Miky Tyson plantează, crește și fumează marijuana

Mike Tyson și-a construit o fermă unde a plantat și crește cannabis pe o suprafață de 17 hectare, după ce consumul de marijuana a fost legalizat în California. Fostul boxer profesionist a declarat într-un podcast denumit Hotboxin că fumează alături de prietenii săi marijuana în valoare de 40.000 de dolari pe lună.

Totodată, Mike Tyson vinde lunar produse către farmacii din Los Angeles și California în valoare de 500.000 de dolari. Firma de marijuana a lui Mike Tyson numită ”Tyson Ranch” a sponsorizat o competiție caritabilă de golf la începutul lunii august.

„Cât fumăm pe lună? De 40.000 de dolari pe lună? Da, de 40.000 pe lună”, a spus Tyson. „Fumăm 10 tone de iarbă pe lună, la fermă”, a adăugat Eben Britton, fost jucător în NFL care este co-realizator al podcast-ului.

Mike Tyson fumează lunar iarbă în valoare de 40.000 de dolari
Mike Tyson are propria fermă de cannabis și spune că fumeaă marijuana alături de prietenii săi de la fermă în valoare de 40.000 de dolari. Sursa foto: adevarul.ro

Mike Tyson susține consumul de marijuana în scop medical

Mike Tyson este un mare susținător al consumului de marijuana în scop medical și recreațional. Fostul boxer a declarat în cadrul unui interviu că îi place persoana care devine după ce fumează cannabis spunând că îl calmează. „Îmi place cine sunt când fumez. Înţelegi ce zic? Fără iarbă nu-mi place cine sunt uneori. Mă face mai drăguţ, mă calmează”, a declarat Mike Tyson în trecut.

Fostul boxer a recunoscut că a fumat cannabis în anul 2000 înaintea meciului cu Andrew Golota, meci pe care l-a câștigat prin KO tehnic în repriza a treia, potrivit hotnews.ro. Ulterior, victoria i-a fost retrasă după ce a fost depistat pozitiv la testul antidoping. El a mai declarat că a fumat marijuana toată viață, dar că a fost singura dată când a fumat înaintea unui meci.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×