Mihai Voropchievici, detalii despre cele 7 locuri energetice! Aici vă încărcaţi cu energie pozitivă

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/05/2019, 18:30
Mihai Voropchievici, detalii despre cele 7 locuri energetice! Aici vă încărcaţi cu energie pozitivă GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici descrie cele mai interesante locuri energetice din țară. Sursa foto: respectsiprietenie.ro

Numerologul Mihai Voropchievici susține că există câteva locuri energetice în care orice om se poate încărca doar cu senzații pozitive, cu energie care ne regenerează spiritual. Invitatul permanent al emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 a enumerat 7 locuri energetice din țara noastră, în care cei care merg au parte de tot felul de trăiri unice.

Cele 7 locuri energetice din România unde oamenii simt întâlnirea cu Divinitatea

România este cunoscută pentru locurile care reprezintă foarte mult din punct de vedere spiritual. Țara noastră este pe harta globală a celor mai puternice centre energetice și vibraționale. Voropchievici amintește aici, printre altele, de Sfinxul și Babele, Peștera Polovragi, Panteonul de la Căscioarele și Dacidava, notează știriactuale.net.

Triunghiul divin Omu-Babele-Sfinx. Conuri de lumină cu o putere extraordinară asupra sufletului și a psihicului uman se formează în acest loc, unde par că se rotesc sub forma unui vortex de nori. Semnalele radio suferă modificări interesante în această zonă, conform specialiștilor.

Peștera Polovragi din Gorj, unul din locurile pline de energii necunoscute. Sursa foto: identitatea.ro

De la ce vine denumirea Peșterii Polovragi

Apoi, avem și Peștera Polovragi, considerată peștera fără capăt. În acest loc enigmatic din județul Gorj se credea că zeul Zamolxis îi învăța pe vindecători tot felul de tehnici speciale de curățare spirituală. Numele peșterii vine de la povragă, o plantă rară pe care vechii vraci o utilizau în curele lor de vindecare.

Pe listă se înscrie și Panteonul de la Căscioarele. Se crede că în acest loc dumnezeiesc, unde au loc tot felul de fenomene neobișnuite, ar fi început istoria. Acolo ar fi trăit uriași, giganții descriși de multe legende și cărți de istorie.

Bucegi-Vârfu Doamnei-Gura de Rai: acest segment care măsoară un kilometru se spune că este unul vindecător și dătător de energii pozitive. Oamenii care ajung aici nu simt oboseala, chiar și dacă ajung obosiți de pe drum.

Șimleul Silvaniei-Sălaj-Dacidava. Aici se află o serie de tezaure inestimabile pe care autoritățile, probabil din cauza unui blestem, nu le pot explora. Nu se poate estima ce valoare au obiectele aflate în acest perimetru.

Munții Rarău-Câmpu Moldovenesc. Specialiștii în ezoterism consideră că aici se creează un vortex vibrațional extrem de puternic, cu un impact uriaș asupra organismului uman.

Orașul subteran Sarmizegetusa conține o serie de secrete uriașe. Istoricii spun că există canale construite de oameni care comunică între ele, precum și incinte paralelipipidice.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×