Mihai Voropchievici, despre alegerile prezidenţiale. Ce spun runele despre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 16:33
Mihai Voropchievici, despre alegerile prezidenţiale. Ce spun runele despre Klaus  Iohannis şi Viorica Dăncilă
Mihai Voropchievici analizează lupta pentru Cotroceni. Sursa foto: antena3.ro

Mihai Voropchievici vine cu vești bune pentru Viorica Dăncilă, în contextul alegerilor prezidențiale care se apropie cu pași repezi. Deși nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale politice, pierzând postul de prim-ministru în urma adoptării moțiunii de cenzură, cunoscutul astrolog și numerolog este de părere că actualul lider al PSD păstrează în continuare șanse reale pentru Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se vor lupta pentru președinție

Mai concret, potrivit runelor sale, bătălia finală pentru funcția de șef al statului ar urma să se dea între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, mai ales că fostul premier este născută sub semnul Săgetătorului, zodie care, în ciuda numeroaselor piedici, se va bucura la sfârșitul acestui an de succese notabile, mai ales în plan profesional.

Dăncilă și Iohannis au șanse 50-50 la prezidenţiale. România e în zodia Vărsătorului. Când a fost candidat domnul Geoană i-a dat la rădăcină. Era zodie de apă, el fiind Rac, și l-a terminat. Dăncilă e Săgetător, se potrivesc doar așa, de complezență, de strălucire. Nouă ne trebuie o zodie pragmatică, un Leu care să știe să lupte pentru el, nu zodii din astea visătoare, că numai de-astea am avut până acum. Klaus Iohannis e Gemeni. Dualitatea Gemenilor și cu tendința de utopie, de a trăi iluzoriu, cum se potriveşte? Minte-mă, dar minte-mă frumos. De asta am tot avut parte”, a explicat Mihai Voropchievici.

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se pregătesc pentru alegerile prezidențiale. Sursa foto: digi24.ro
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se pregătesc pentru alegerile prezidențiale. Sursa foto: digi24.ro

Viorica Dăncilă este sigură de victorie

Judecând după discursul său de sâmbătă, cu ocazia lansării candidaturii la alegerile prezidențiale, eveniment desfășurat la Romexpo în compania a câtorva mii de simpatizanți ai Partidului Social Democrat, putem spune că Viorica Dăncilă este, la rândul său, întru totul de acord cu îndrăgitul astrolog și numerolog. Mergem până la capăt şi vom învinge”, a transmis fosta șefă a Executivului, de îndată ce a urcat pe scenă.

Intru în campania electorală cu dorinţa de a învinge, cu gândul la fiecare român care trebuie să creadă în această ţară şi în viitorul lor, cu dorinţa de a avea alături de mine cât mai mulţi români, echipa PSD şi fiecare care are o speranţă şi încredere că putem să mişcăm lucrurile în această ţară. Am demonstrat acest lucru ca prim-ministru, pot să mă uit în ochii fiecărui român, nu am luat nicio măsură împotriva românilor şi cred că pot demonstra aceeaşi determinare şi aceeaşi luptă pentru România şi pentru români în calitatea de preşedinte”, a spus Viorica Dăncilă, în discursul de lansare a candidaturii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×