Mihai Voropchievici: ce zodie ești și ce totem ai în funcție de horoscopul indian

Ana Chivu   
în Horoscop
16/02/2019, 19:21
Mihai Voropchievici: ce zodie ești și ce totem ai în funcție de horoscopul indian GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici vorbește despre zodiacul indian! Care sunt nativii?

Mihai Voropchievici dezvăluie nativii din horoscopul indian! Află ce totem ai în funcție de acesta și care este zodia ta! Astrologul cunoscut a explicat fiecare nativ din horoscopul european, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

„Astrologia amerindiană, cunoscută și sub numele de Roata vieții, nu are drept scop să ghicească viitorul, ci să dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine, în armonie cu natura dimprejur și mai ales cu natura proprie. Află ce zodie ești în horoscopul indian! În astrologia amerindiană,fiecărui semn îi corespunde un animal totem,văzut ca un strămoș și protector.”

Mihai Voropchievici, despre zodiacul indian

Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 despre horosocpul european, mai exact, cel indian. Care sunt nativii și care este descrierea lor?

Mihai Voropchievici, despre zodiacul indian
Mihai Voropchievici, despre zodiacul indian

Ce totem indian ai în funcție de zodie. Compatibilități

Berbec –  Vultur cu Bufnița și Somonul
Taur – Castor cu Ciocănitoarea și Gâsca
Gemeni – Cerb cu Vidra și Corbul
Rac – Ciocănitoarea cu Castorul, Lupul și Șarpe
Leu – Somon cu Vulturul și Bufnița
Fecioară – Urs cu Castorul și Gâsca
Balanță – Corb cu Vidra și Cerbul
Scorpion – Șarpe cu Lup si Ciocănitoare
Săgetător – Bufnița cu Vultur și Somon
Capricorn – Gâsca cu Castor, Corb și Urs
Vărsător – Vidra cu Corbul, Vulturul și Cerbul
Pești – Lupul cu Șarpele, Ciocănitoare și Urs

Berbec

Nativii din zodia aceasta sunt destul de agitați, competitivi și aigili, motiv pentru care adoră să fie la putere. Ei sunt încăpățânați și doresc să aibă totul în mâna lor și să direcționeze. De asemenea, sunt iubitori.

Taur

Aceștia sunt romantici și conservatori. Rareori își exteriorizează sentimentele. Cu toate acestea, nu acceptă deloc să fie călcați pe coadă. Au ieșiri de furie, chiar dacă par foarte liniștiți.

Gemeni

Sunt maeștrii în comunicare și au un chef de viață de-a dreptul de invidiat. Au un grup mare de prieteni adevărați și sunt înconjurați de tot ce este bun. Gemenii vor multe distracții.

Rac

Racii sunt tradiționaliști și familiști. Au mare respect pentru lucrurile care țin de tradiție. De asemenea, ei sunt foarte fideli partenerilor de cuplu, dar și la locul de muncă.

Leu

Leii sunt cuceritori și dominatori. Au în ei un spirit de luptător care este apreciat de unele zodii chiar foarte mult. De asemenea, leii inspiră nativii horosocopului.

Fecioară

Fecioarele sunt conștiincioase și inteligente! Au tendința de a face totul singuri, nu le-ar strica o mână de ajutor. Aceștia sunt empatici, sentibili și au parte de protecție divină.

Balanță

Balanțele au parte de un echilibru și o inteligență care poate fi invidiată de unele zodii. Ei cântăresc mult timp înainte de a acționa într-o situație. Câteodată au parte de pierderea șansei unice pe care o au în față.

Scorpion

Scorpionii nu iartă greșelile! Aceștia au o analiză puternică, sunt foarte atrași de mistere și de necunoscuți. Sunt la fel de răi ca Taurii. De asemenea, astrele arată că sunt și binevoitori.

Săgetător

Săgetătorii sunt credincioși și au un suflet foarte bun. Ei sunt unii dintre nativi care sunt plini de demnitate. Au o pozitivitate aparte și idealuri înalte. Astrele spun că se îndrăgostesc mai greu, dar pentru totdeauna.

Capricorn

Capricornii sunt foarte bine ancorați în realitate. De asemenea, sunt pragmatici și sunt sensibili în ceea ce privește jumătatea de cuplu. Ei nu cheltuiesc foarte mulți bani.

Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de creativi și generoși. Buna lor comunicare cu oricine îi apropie mult de sufletele oamenilor și îi face să fie empatici, astfel să înțeleagă dorințele lor fără a scoate un cuvânt. Sunt foarte dedicați și idealiști.

Pești

Peștii sunt extrem de sensibili și sunt cei care îți pot deveni niște prieteni foarte buni. Lor le poți plânge pe umăr, pentur că te înțeleg întocmai și sunt foarte si sunt foarte iubitori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×