Mihai Voropchievici, adevărul despre numerele divine care ne protejează. „Fiecare om e divin prin prenumele pe care l-a primit la botez”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 20:29
Mihai Voropchievici, adevărul despre numerele divine care ne protejează. „Fiecare om e divin prin prenumele pe care l-a primit la botez” GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici a elucidat misterul numelor de botez. Sursa foto - facebook

Mihai Voropchievici a acceptat să spună adevărul despre numerele divine care ne protejează. Acesta a vorbit la „Adevăruri ascunse”, emisiune difuzată de Antena 3. „Fiecare om e divin prin prenumele pe care l-a primit la botez. Când ai două prenume ești mai protejat. Folosirea unuia în mod frecvent pune în valoare acel număr divin mai mult decât pe al doilea.

Mihai Voropchievici, adevărul despre numerele divine care ne protejează

Dar divinitate au toate. Sunt acele valori pe care le avem în funcție de rezultata numelui. Dacă adunăm literele cu substitutul numeric și ne dă 1, ai forță interioară, dorință, putere, ai ceva divin în tine. Știe să intre în legătură cu spiritualitatea, cu tot ce se întâmplă în jur. Își asumă responsabilitatea pentru tot ce fac”, a declarat Mihai Voropchievici.

Pe lângă nume și numere, Voropchievici a atras atenția și a transmis că luna noiembrie, va fi o lună a războiului. De asemenea, numerologul a susținut că această luna va fi și una a trădărilor. ”Avem un an universal trei. Luna a 11-a. E curios. Sunt doi luptători, unul în fața celuilalt. Unul vrea binele, unul răul. Unul e adevărul, celălalt e minciunea. În această lună poți să ai parte de corectitudine , de cinste.

Mihai Voropchievici, adevărul despre numerele divine care ne protejează. Numere
Mihai Voropchievici a prezentat o schemă a numerelor. Sursa foto – antena3.ro

„Fiecare om e divin prin prenumele pe care l-a primit la botez”

Poți avea aprte și de înșelăciuni, minciuni și de a obține niște favoruri nemeritate sub alte forme. E o lună a războiului. Mersul la vot e o dispută, e în contradicție cu atâția candidați. Dacă luăm 11 este un doi. E luna în care poți face o căsnicie. Există și șansa ca în acestă lună să avem parte de trădări. 10 noiembrie – cine va încălca porunicile Domnului și nu va juca corect, va plăti cu vârf și îndesat până la sfârșitul anului”, a spus Voropchievici despre luna în curs.

Voropchievici a transmis și că cei născuți pe 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31 ale lunii au parte la anul de o mulțime de provocări. Se vor schimba multe în viața lor mai ales din punct de vedere amoros. Unii se pot căsători. O parte dintre cei născuți la aceste date se întorc la matcă, adică la familie, iar unii chiar vor face tot posibilul să își întemeieze una.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×