Mihai Voropchievici a dezvăluit cum va afecta Echinocțiul de toamnă zodiile

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Horoscop
21/09/2019, 19:44
Mihai Voropchievici a dezvăluit cum va afecta Echinocțiul de toamnă zodiile

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse din 21 septembrie cum va afecta Echinocțiul de toamnă de luni zodiile. Se anunță schimbări majore în viețile mai multor nativi. Săgetătorii îl vor avea pe Jupiter alături, deci totul le va merge din plin. Totodată, pentru Fecioare se anunță multe oportunități, iar o veche iubire poate ajunge din nou în viața Gemenilor

Echinocțiul de toamnă și soarta zodiilor  – Mihai Voropchievici a făcut previziuni pentru toate zodiile

Berbecul se redescoperă, are o mulțime de oportunități pe zonă spirituală. Dumnezeu îl va ajuta în carieră. Tensiunile pot să apară foarte repede. Ar putea să întâlnească oameni pe care nu i-a mai văzut de mult.  Taurul repară tot ce a greșit în trecut. Se simte influența lui Chiron în viața lor. Le va umbla la suflet și îi va face să înlăture tot ce nu a fost benefic în viața lui. Trebuie să fie mai maleabil. Mai ales în viața celor singuri, poate apărea o idilă.

Gemeni – O veche legătură o să le aducă fericirea în viață. Ei își doresc multe și vor cantitativ, nu calitativ. Posibilități de a cunoaște mulți oameni, să învețe că toate care vin repetitiv în viața lor, vin cu un scop. Racul iubește misterele, dar trebuie să descopere ce se află în spatele lor. Atenție la evenimente, să încerce să fie mai energic. Dacă trăiesc în lentoare, vor apărea întârzieri, atât în viața sentimentală, cât și în cea de muncă.

Horoscopul lui Mihai Voropchievici până la finalul anului
Mihai Voropchievici a dezvăluit cum afectează Echinocțiul zodiile

Oportunități pentru Fecioare, Balanțele pot face greșeli

Leul simte absența cuiva care face parte din viața lui sau care a făcut parte din viața lui. Ar trebui să facă un semn și persoana va apărea. Să nu stea să aștepte, ci să acționeze. Se poate materializa o relație. Pentru Fecioare, această toamnă poate aduce oportunități, poate veni cu o nouă iubire. În plan personal și profesional, după o muncă zdravănă, va culege roadele. Să vizualizeze veștile bune. Balanțele pot face greșeli, mai ales în sfera profesională. Pot răni din dorința de a face bine. E perioada ideală pentru a lua o pauză, un respiro. Să nu mintă, pentru că minciuna are picioare scurte.

Acțiunile Scorpionilor se răsfrâng în beneficii asupra lor. Cu toate acestea, ar trebui să fie atenți, pentru că este nevoie să ia niște decizii clare, mai ales în ceea ce privește unele discuții din trecut. Pot avea mici accidente din neatenție. Săgetătorul îl are pe Jupiter aliat, ceea ce înseamnă oportunități multe. Să încerce să iasă dintr-o nebuloasă și să nu ignore detaliile din jurul lor. Pentru Capricorni e o perioadă de muncă, o perioadă în care ar putea să dea și sfaturi altora, dar și o perioadă de dragoste.

Pentru Vărsători vin schimbări multe în carieră. Au nevoie de curaj, acest curaj le va fi apreciat. Să ceară și vor primi. Peștii nu ar trebui să mai ascundă lucruri, nici în parteneriat, nici la serviciu. Să încerce să lase secretele și să se deschidă în fața oamenilor. Să nu dea și să nu ia bani cu împrumut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×