Mihai Tudose, prima reacție după revenirea în PSD! Fostul premier nu va ocupa o funcție de conducere: „Nu sunt bolnav de așa ceva”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/01/2020, 14:14
Mihai Tudose, prima reacție după revenirea în PSD! Fostul premier nu va ocupa o funcție de conducere: „Nu sunt bolnav de așa ceva”
Mihai Tudose, încântat de revenirea în PSD. Sursa foto: hepta.ro

Mihai Tudose a oferit prima reacție după ce revenirea sa în Partidul Social Democrat a devenit oficială. Într-un interviu acordat la scurt timp după înscrierea în formațiunea politică din care a făcut parte până în  ianuarie 2019, când a trecut la Pro România, fostul prim-ministru și-a exprimat încrederea că noua conducere va reuși să „schimbe abordarea PSD”.

Mesajul lui Mihai Tudose după întoarcerea în PSD

Asa cum am spus în decembrie, am avut consultări cu noua conducere a PSD. Am încredere că noua echipă în frunte cu domnul președinte Marcel Ciolacu va schimba abordarea PSD, că vor constitui niște structuri democratice, să se plece de la premisa că poate cineva are dreptate chiar dacă e în minoritate și de asemenea am avut discuții fructuoase cu PSD Brăila ținând cont că vin alegerile locale.

Consider că trebuie să facem echipă la Brăila și să lucrăm pentru oameni. Nu întâmplător am avut ultimele discuții cu domnul Dragomir, primarul Municipiului Brăila și cu domnul Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila și împreună vom asigura continuitatea la Brăila.

A fost onorantă invitația PSD atât la nivel de centru prin vocea președintelui Marcel Ciolacu, cât și la nivel local prin vocea tuturor colegilor de la Brăila”, a declarat Mihai Tudose pentru știripesurse.ro.

Fostul premier nu își dorește o funcție de conducere în PSD

Odată cu întoarcerea în PSD, în spațiul public au circulat zvonuri conform cărora fostul premier ar urma să facă parte din noua structură de conducere a partidului, stabilită în urma Congresului Național programat în februarie. Chestionat pe marginea acestui subiect, europarlamentarul a oferit, însă, un răspuns tranșant.

Nu sunt bolnav de așa ceva”, a spus Mihai Tudose potrivit sursei citate. Reamintim că acesta a demisionat din Pro România pe data de 2 decembrie a anului trecut. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu mandatul de europarlamentar, din moment ce Victor Ponta i-a cerut în nenumărate rânduri să renunțe la funcția pe care o deține la Bruxelles.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×