Mihai Tudose, invitat oficial să revină în PSD. Mai mulți membri ai Pro România l-ar putea urma

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 16:30
Mihai Tudose, invitat oficial să revină în PSD. Mai mulți membri ai Pro România l-ar putea urma
Mihai Tudose, invitat oficial să revină în PSD. Sursa foto: digi24.ro

Este oficial! Partidul Social Democrat l-a invitat pe fostul premier al României, Mihai Tudose, să se reîntoarcă în partid! Invitația a fost înaintată de PSD Brăila, unde s-a decis, în şedinţa de sâmbătă, să-i invite oficial să se întoarcă în partid pe foștii social-democrați care au plecat să fie alături de Victor Ponta la Pro România.

Mihai Tudose, invitat oficial să revină în PSD

Printre social democrații la care face referire PSD Brăila se numără și fostul premier Mihai Tudose„Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro-România Brăila.

În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerilor locale şi parlamentare din anul 2020.

”Împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila”

În acest context, Biroul organizaţiei judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social-democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila”, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru.

Invitația vine după demisia în bloc a membrilor Pro România Brăila, supărați pe președintele Victor Ponta, pe care l-au asemănat cu Liviu Dragnea. „În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 7 decembrie 2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2).

În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid, cât şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebok a Emiliei Meiroșu, fost preşedinte al Pro România Brăila.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×