Mihai Trăistariu știe cine va câștiga Eurovision 2019. O vede în top 3 în finală. Ce a spus despre reprezentanta României, în schimb

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/05/2019, 16:58
Mihai Trăistariu știe cine va câștiga Eurovision 2019. O vede în top 3 în finală. Ce a spus despre reprezentanta României, în schimb
Mihai Trăistariu știe cine va câștiga Eurovision 2019. Sursa foto: HEPTA.RO

Mihai Trăistariu știe deja cine va câștiga competiția Eurovision 2019 după ce a văzut, ca toată lumea, doar prima semifinală care a avut loc marți, 14 mai 2019. Cântărețul care a ocupat locul 3 cu melodia Tornero în anul 2006, a scris pe Facebook cum vede ediția din acest an a celui mai în vogă festival de muzică european.

Cine va câștiga Eurovision 2019? Mihai Trăistariu îi dă șanse Australiei

Trăistariu a rămas plăcut impresionat de prestația lui Kate Miller-Heidke din Australia, cea care a avut un show spectaculos sfidând legile gravitației pe scenă, dar și de Islanda și Cipru. Artistul îi ține pumnii reprezentantei noastre, Ester Peony, care va cânta joi, 16 mai, în cea de-a doua semifinală a concursului.

Acesta a spus că televiziunea israeliană a făcut un show de zile mari, însă a avut de spus și ceva negativ. Mai exact, cântărețul s-a luat de fizicul Nettei Barzilai, cea care a dus Eurovisionul din Lisabona (2018) la Tel Aviv. A remarcat într-un stil caracteristic că nu a slăbit mult în anul ce a trecut.

Tamta, reprezentanta Ciprului, pe placul lui Trăistariu. Sursa foto: HEPTA.RO

Mihai Trăistariu: ”Îi țin pumnii lui Ester”

„Am urmărit Eurovisionul în seara asta. Semifinala. Cel mai mult mi-a plăcut Australia. O văd în top 3 în finală. Asta dacă nu se votează ciudat. Apoi, Islanda și Cipru. Multe ciudățenii. Grafica e la superlativ. Aici Eurovision-ul s-a tot perfecționat, de la an la an.

Scena arată wooow. Îi țin pumnii strânși lui Ester, la semifinala de joi! Hai, România! Intro-ul oferit de Neta, câștigătoarea de anul trecut, a fost fain. Totuși, citeam că tipa a slăbit 40 de kg. Mie mi s-a părut că arată … la fel ca anul trecut.

Despre sound-ul pieselor, numai de bine cu excepția a 2-3 țări, restul au venit cu o freshuială pe cinste. Aici am eu un minus an de an: sound-ul. În rest, rămân un fan fidel Eurovision-ului! Iar mi s-a făcut poftă să-mi storc mintea să găsesc o piesă cu care să câștig locul 1. Eurovision-ul e boală incurabilă. Voi ce părere aveți?! O să câștigăm vreodată acest Eurovision?”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×