Mihai Trăistariu, reacție după ce Ester Peony a câștigat finala Eurovision

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 08:25
Mihai Trăistariu, reacție după ce Ester Peony a câștigat finala Eurovision GALERIE FOTO
Mihai Trăistariu a reacționat după ce Ester Peony a câștigat finala Eurovision România 2019

Mihai Trăistariu a reacționat la scurt timp după ce s-a aflat că Ester Peony va reprezenta România la Tel Aviv, la ESC 2019. Cântărețul a comentat prestația victorioasei și s-a arătat nemulțumit de decizia juriului, care, din punctul său de vedere, a cântărit mult la rezultatul final al Selecției Naționale.

„Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision … mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat … Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare …”, a scris artistul pe o rețea de socializare.

Mihai Trăistariu a reacționat după ce Ester Peony a câștigat finala Eurovision

Artistul a spus despre marea finalistă că a avut toate calitățile pentru a câștiga, însă, a susținut că dorința publicului nu a intrat la socoteală, căci juriul nu a ținut cont de ea. „Ester a venit, a cântat, a transmis … Piesa ei era prea faină să nu câștige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina) … a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ținut cont de „părerea” publicului … Public influențat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile … fix în perioada Eurovision”, a adăugat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, reacție după ce Ester Peony a câștigat finala Eurovision
Ester Peony va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2019

De asemenea, și Mihai Trăistariu intrase în această ”luptă”, dar s-a retras din competiție din cauza schimbărilor în ceea ce privește regulamentul concursului. „În acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România”, a afirmat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, reacție după ce Ester Peony a câștigat finala Eurovision
Mihai Trăistariu la Eurovision, în anul 2006

Mai mult, retragerea artistului din concurs a declanșat un adevărat scandal, pentru că acesta a lansat acuzații la adresa organizatorilor în mesalul prin care și-a anunțat ieșirea din competiție. „În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision România 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție. Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, dată fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost FAVORIZAȚI ulterior – am decis să mă retrag”, a motivat artistul

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×