Mihai Sturzu, în război cu clujenii: „S-a umflat orezul în ei!” Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 14:32
Mihai Sturzu, în război cu clujenii: „S-a umflat orezul în ei!” Video
Mihai Sturzu a intrat în război cu clujenii după ultimele sale postări pe vlog *foto: captură youtube/Mihai Sturzu

Mihai Sturzu, fost solist al trupei Hi-Q și deputat din partea PSD, a decis să își facă vlog pe youtube. Acolo Sturzu a ținut un discurs despre Cluj-Napoca, pornind de la haosul reprezentației lui Evgheni Plușenko de la BTArena.

Fostul artist a vorbit despre experiența pe care a avut-o cât timp a trăit la Cluj, dar a râs și de patriotismul local al prietenilor săi clujeni care se mândresc cu orașul lor. Reprezentația lui Sturzu s-a lovit însă de un val de critici din partea internauților ardeleni.

Mihai Sturzu, în război cu clujenii după ce a făcut glume pe seama lor

„Eu am și stat la Cluj câteva luni și am observat isteria asta cu ”Domne, cât de fain îi la Cluj!”. Nu poți să spui unui clujean, nu de rău, ci o semi-critică, că te ia. ”O, dar e forte, fain la Cluj, îi forte, forte fain!”. Mă, și a apărut acum un articol că Târgul de Crăciun de la Cluj e, dacă nu cel mai frumos, e printre cele mai frumoase din Europa. Bă, ce s-a umflat orezul în clujeni, mă băiatule.”, a comentat Mihai Sturzu.

”Am stat la un hotel în cartierul Bună Ziua și am văzut cum sunt blocurile. Păi blocurile sunt la câțiva metri unele de altele, nu au soare, dar clujeanul e pregătit să dea acolo mii de euro pe metru pătrat. Pentru că e ”forte, forte fain!

Le-am spus că nu se poate circula, că e bară la bară, dar au început: ”No, e oraș mare. Așa e la metropolă, e forte, forte fain! Și domnul Boc, ioi”. Atât sunt fraieri ăștia cu Boc și campaniile lui foarte ieftine. L-a surprins un trecător pe Boc cum dădea el zăpada de pe balustrada balconului Primăriei: ”Ioi, no, ce fain îi domnu Boc, tulai Doamne, cum dă el zăpada!”. Bă, voi sunteți nebuni, eu aș fi nefericit ca primarul să dea jos zăpada. Primarul are altă treabă”, a mai povestit artistul, potrivit stiridecluj.ro.

Fostul solist Hi-Q a revenit cu un nou clip după ce a fost luat peste picior de clujeni

Chiar dacă au fost reacții pozitive la clipul său, majoritatea celor din Cluj au ținut să îi răspundă dur lui Sturzu, amintindu-i acestuia trecutul din PSD, dar și faptul că locuiește în București, un oraș care are la rândul său mai multe probleme decât Clujul.

Mihai Sturzu a revenit însă cu o nouă postare în care explică de ce crede că ardelenii nu au umor:

„Acum două zile am descoperit niște știri amuzante despre Cluj și am făcut un vlog de câteva minute în care făceam mișto de miturile clujene și că e fortie, fortie, fortie fain la Cluj. Băi și s-au supărat clujenii. Băi, băiatule, dar ce s-au supărat și a urmat jihadul clujenilor, răzbunarea pe social media și m-au luat toți la înjurat”, a spus Sturzu în noul comentariu, în care le atrage atenția clujenilor că exagerările sale trebuiau să aibă efect umoristic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×