Mihai Munteanu, cunoscut ca Munti, e marele câștigător al Chefi la cuțite! A ajuns din greșeală în bucătărie

Mirela Apostol   
în Chefi la Cutite
22/01/2019, 23:02
Mihai Munteanu, cunoscut ca Munti, e marele câștigător al Chefi la cuțite! A ajuns din greșeală în bucătărie
Mihai Munteanu Munti e câştigătorul de la Chefi la cuţite

Munti este marele câştigător din sezonul 6 al emisiunii Chefi la cuţite. În ultimul act s-a luptat cu Maria şi Balasz şi a ieşit învingător. Povestea de viaţă a lui Mihai Munteanu este una extrem de emoţionantă! Are 32 de ani, este bucătar profesionist, însă a ajuns în bucătărie din greşeală.

Acesta a mărturisit că nu se aştepta la începuturile jobului său să ajungă să se îndrăgostească iremediabil de această meserie. Acum, însă, zice că nu îşi imagineză viaţa fără gătit. „Eşti un ursuleţ special”, i-a transmis Cătălin Scărlătescu.

Mihai Munteanu „Munti”, marele câştigător de la Chefi la cuţite

„Nu cred! Sunt în finală, frate. Am ajuns mult prea departe. Sunt foarte mândru de asta”, a declarat Munti în momentul în care şi-a aflat numele ca şi calificat în ultimul act.

Mihai Munteanu a câştigat marele premiu de la Chefi la cuţite
Mihai Munteanu a câştigat marele premiu de la Chefi la cuţite

Mihai Munteanu a început de jos şi a lucrat în Anglia, la un restaurant, acolo unde spăla vasele. După cum a mărturisit chiar el, a devenit bucătar datorită chefului cu care lucra. „A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă”, povestește Mihai Munteanu.

Mihai Munteanu „Munti” a câştigat marele premiu al competiţiei Chefi la cuţite, făcând parte din echipa lui Chef Sorin Bontea. Munti a us astfel mâna pe cecul în valoare de 30.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×