Mihai Mitoșeru nu a divorțat de Noemi: ”Nu am decis ce să facem”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/10/2019, 15:01
Mihai Mitoșeru nu a divorțat de Noemi: ”Nu am decis ce să facem”
Soția lui Mihai Mitoșeru a plecat de acasă după o ceartă, dar cei doi încă nu au divorțat. Sursa foto: Facebook.com

Mihai Mitoşeru a anunțat pe o rețea de socializare că se desparte de femeia cu care a împărțit bune și rele în ultimii 13 ani. Prezentatorul emisiunii „Se strigă darul” de la Kanal D a mărturisit că soția sa Noemi și-a luat câteva haine și a plecat la mama ei, dar acum Mitoșeru spune că nu s-au întâlnit și nu au hotărât care va fi pasul următor. Așadar, mai există șanse de împăcare între cei doi. 

Mihai Mitoșeru și Noemi nu s-au hotărât dacă vor să divorțeze

Mihai Mitoșeru anunța în urmă cu o lună cu surle și trâmțișe că urmează să meargă la notar unde va divorța de soția sa. Mitoșeru și Noemi au fost împreună timp de 13 ani, iar vestea despărțirii lor a uimit o lume întregaă. Nimeni nu se aștepta ca relația lor să se destrame, dar iată că prezentatorul TV a spus că nu a avut timp să se întâlnească cu soția sa pentru a depune actele de divorț. Asta înseamnă că mai sunt șanse de împăcare.

După o ceartă mai aprinsă Noemi și-a făcut o parte din bagaje și a plecat la mama ei. Au trecut mai bine de 3 luni, iar acum se pare că lucrurile s-au mai calmat. Mihai Mitoșeru a mărturisit că nu a ajuns la notar, așadar nu a fost semnat niciun act de divorț. Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem. După o relație de 13 ani e greu să iei o decizie”, a spus Mitoșeru pentru VIVA.

Soția lui Mitoșeru a plecat de acasă după o ceartă
Mihai Mitoșeru și Noemi nu au ajuns la notar să semneze actele de divorț. Mai au o șansă de împăcare. Sursa foto: Facebook.com

Care a fost motivul separării dintre Mihai Mitoșeru și soția sa Noemi

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!”, a scris prezentatorul TV pe pagina de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×