Mihai Mitoșeru, gest surprinzător la două luni de la despărțirea de Noemi. I-a pus pe gânduri pe apropiați

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 20:22
Mihai Mitoșeru, gest surprinzător la două luni de la despărțirea de Noemi. I-a pus pe gânduri pe apropiați GALERIE FOTO
Mihai Mitoșeru, gest emoționant pentru fosta sa soție, Noemi. Sursa foto: kanald.ro

Divorțul lui Mihai Mitoşeru de soția sa Noemi a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după 13 ani în care au împărțit bune și rele, însă prezentatorul TV a făcut un gest care a lăsat loc de interpretări.

Mihai Mitoșeru mai are sentimente pentru fosta sa soție, Noemi

Mihai Mitoșeru nu și-a uitat partenera de viață, deși au divorțat în urmă cu două luni. La vremea respectivă realizatorul emisiunii „Se strigă darul” mărturisea că nu există un motiv real al despărțirii lor, doar că a intervenit ”obișnuința.

Toată lumea aștepta ca Mihai Mitoșeru și soția sa să revină la gânduri mai bune, dar nu a fost așa. Însă, ieri, 12 decembrie, prezentatorul a făcut un gest care i-a impresionat pe apropiați. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare fotografiile de la cununia civilă.

„Nu mă victimizez și nu intru în depresie, dar nu pot să nu-mi aduc aminte cu plăcere de momentele acestea emoționante!!! , a fost mesajul care a însoțit imaginile de la ceremonia care a avut loc în urmă cu 4 ani. 

Mai există șanse de împăcare pentru Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir?

Gestul i-a emoționat pe internauți și foarte mulți au concluzionat că sentimentele de iubire există în continuare. De asemenea, numeroși fani l-au îndemnat pe Mihai să se împace cu femeia care i-a fost alături în ultimii 13 ani.

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem mobila de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința!

Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat!

De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel”, a scris Mitoșeru în luna septembrie, pe pagina de Facebook.

„Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simț! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi.. separat! ?”, a fost mesajul pe care l-a postat fosta soție a lui Mihai în ziua în care au depus actele de divorț. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×