Mihai Mitoșeru, despre divorțul de Noemi: “Nu știm exact de ce ne-am despărțit”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 14:53
Mihai Mitoșeru, despre divorțul de Noemi: “Nu știm exact de ce ne-am despărțit” GALERIE FOTO
Mihai Mitoșeru motive divort. Sursa foto: clik.ro

Mihai Mitoșeru a vorbit recent despre divorțul de Noemi, dar și despre motivele care cred el că au stat la baza deciziei de a se separa de cea cu care a împărțit bune și rele timp de 13 ani. Actorul a participat la o petrecere Viva, unde a vorbit deschis despre problemele prin care trece de ceva timp.

Mihai Mitoșeru a vorbit despre motivele pentru care a divorțat de Noemi

Mesajul lui Mihai Mitoșeru prin care anunța separarea de soția sa a uimit e toată lumea. Toții fanii cuplului au rămas cu gura căscată, deoarece cei doi nu au lăsat nimic să se vadă de afară. Atunci s-a aflat și că Noemi părăsise căminul conjugal de mai bine de trei luni.

 „Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Mihai Mitoșeru motive divort
Mihai Mitoșeru motive divort

El a vrut copii, ea a vrut silicoane

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!?”, a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.

Acum, Mihai Mitoșeru nu mai este sigur de ce s-a despărțit de soția sa. Vedeta a spus că niciunul dintre ei nu știu exact de ce s-au despărțit.

”13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole…asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”, a declarat Mitoșeru pentru Viva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×