Mihai Gâdea o desființează pe Irina Rimes! Jurnalistul avea geniul potrivit pentru a vorbi despre Constantin Brâncuși

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 10:22
Mihai Gâdea o desființează pe Irina Rimes! Jurnalistul avea geniul potrivit pentru a vorbi despre Constantin Brâncuși
Mihai Gâdea avea un geniu care să vorbească despre Brâncuși. Sursa foto: capital.ro

Mihai Gâdea și-a șocat audiența, după ce a spus că România și-a bătut din nou joc de Constantin Brâncuși, prin numirea Irinei Rimes drept ambasador al Zilei Naționale Constantin Brâncuși. Vedeta Antena 3 a spus cine era mult mai potrivită pentru această alegere.

Mihai Gâdea avea un geniu care să vorbească despre Brâncuși

Mihai Gâdea recunoaște că Ministerul Culturii a făcut bine atunci când a încercat să ajungă cu un mesaj la generația tânără, dar spune că personajul ales drept ambasador nu a fost unul tocmai potrivit, fiind nevoie de un geniu pentru acest eveniment. Mihai Gâdea avea soluția!

„Vrei să comunici cu tinerii, acesta a fost scopul ministrului Culturii, care a fost unul corect, însă cum ajungi la ei? Ajungi la ei prin intermediul unor personalități capabile! Irina Rimes poate foarte bine să îi invite la un astfel de eveniment. Toată această acțiune de comunicare are la bază un om extrem de carismatic, tânăr, care poate să fie chiar un geniu! Un geniu recunoscut la nivel global, în această zonă a artei!

”Este socotită absolut un geniu”

Mai mult decât atât, toată planeta trebuie să se uite în gura persoanei respective atunci când vorbește sau prin lucrurile pe care le face în acest domeniu.

Eu acum încep să vă descriu persoana. Este atât de carismatică și de cunoscută încât cea mai mare companie din lume de băuturi răcoritoare a ales-o într-o reclamă deoarece ei, din punct de vedere comercial, vor să ajungă la tineri, ca să le vorbească despre băutura lor!

Mihai Gâdea spune că despre Constantin Brâncuși trebuia să vorbească un geniu, dar care să știe să vorbească și pe limba tinerilor, care să știe să-i atragă.

Există o astfel de persoană. Nu locuiește în România, dar este socotită absolut un geniu, fiind numită ‘Micuța Picasso’! Cred că astăzi ar fi putut să vorbească tinerilor (n.r despre Brâncuși) într-un mod remarcabil!

Cum ar fi fost să se organizeze un eveniment major cu o persoană care știe să vorbească pe limba lor, care știe să ofere lucruri despre Brâncuși ca nimeni altcineva! Nu astfel de prostii organizate astăzi la Târgu Jiu.

Este vorba despre Alexandra Nechita! Televiziunile și presa globală vorbesc despre ea ca fiind un geniu! Este un geniu și îl adoră pe Brâncuși! Din păcate, și astăzi a fost umilit! De Brâncuși ne batem joc ca țară dintotdeauna!

Cred că Alexandra Nechita ar fi fost cea mai potrivită pentru această zi! Nu știu dacă a cautat-o cineva! Nu am văzut! Am ratat-o încă o dată!” a menționat Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii sale, Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×