Mihai Fifor și-a dat demisia pe Facebook! A revenit și a modificat postarea după care a șters totul

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/11/2019, 18:45
Mihai Fifor și-a dat demisia pe Facebook! A revenit și a modificat postarea după care a șters totul GALERIE FOTO
Mihai Fifor și-a dat inițial demisia pe o rețea de socializare. Sursa foto - facebook

Secretarul general al Partidului Social Democrat și un apropiat al Vioricăi Dăncilă, Mihai Fifor și-a dat demisia pe Facebook! Acesta pare că a cedat presiunilor din ultima perioadă și a spus punct în urma rezultatului slab înregistrat de PSD la alegerile prezidențiale. Astfel, într-o postare pe o rețea de socializare, Fifor a anunțat inițial că își dă demisia. Ulterior, a şters fragmentul din postare în care spunea că este OUT din joc.

Mihai Fifor și-a dat demisia pe Facebook!

În cele din urmă, a revenit și a şters complet postarea. Întrebat de jurnalişti şi vizibil stânjenit, Fifor a declarat doar că „la CEx discutăm”. ”Dacă tot vrem să reconstruim partidul, atunci ar trebuie să începem cu o analiză profundă, onestă şi transparentă a ultimelor două scrutine electorale. Atât la centru, cât şi la nivel teritorial. Să vedem unde am greşit şi care sunt soluţiile pentru următoarele bătălii electorale. Avem cu toţii o răspundere pentru rezultatele de la europarlamentare şi prezidenţiale.

Am participat cu toţii la deciziile luate de partid. Unii le-au propus, alţii au tăcut, dar le-am susţinut cu toţii, aproape de fiecare dată în unanimitate. Nu vom rezolva nimic dacă acum vom începe să ne acuzăm unii pe alţii. Ar însemna să mergem mai departe cu aceleaşi neajunsuri care ne-au adus în punctul în care ne aflăm”, a scris pe Facebook, Mihai Fifor.

Mihai Fifor și-a dat demisia pe Facebook! Fifor
Dovada că Mihai Fifor și-a depus demisia, după care a modificat postarea. Sursa foto – Olt-alert.ro

Mihai Fifor și-a dat demisia pe Facebook! Fifor

A revenit și a modificat postarea după care a șters totul

Fifor a solicitat ca la CEx-ul partidului să se discute cu onestitate. ”De prea multe ori am lăsat lucrurile importante nerostite sau le-am transferat la categoria şi altele. Actuala echipă de conducere a fost aleasă în cadrul Congresului din 29 iunie, într-un moment dificil pentru partidul nostru. Nu a fost deloc o misiune uşoară.

Ca şi cum dezastrul din 26 mai nu ar fi fost de-ajuns, a urmat cazul Caracal, revenirea subiectului 10 august, blocajele asupra Guvernului prin încălcarea Constituţiei, moţiunea de cenzură prin care PSD a fost înlăturat de la guvernare, învestirea guvernului PNL. Cu toate astea, am intrat în turul 2, iar în final candidatul nostru a obţinut 34%, dublu faţă de punctul de la care am pornit”, a mai scris Fifor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×