Mihai Constantinescu, în stare gravă la spital! De ce boală suferă artistul

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 19:36
Mihai Constantinescu, în stare gravă la spital! De ce boală suferă artistul GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la spital

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la spital! Pe lângă problemele de sănătate pe care le are, îndrăgitul artist a prezentat și febră. El a mai fost dus de urgență la spital și la finalul anunlui trecut, după ce nu a mai putut să respire și i-a crescut tensiunea, potrivit Spynews.

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la spital

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la unul dintre spitalele din Capitală, acuzând și febră pe lângă problemele de sănătate pe care deja le are. Cântărețul a mai trecut printr-un moment critic și anul trecut, la finalul lunii octombrie, când, în timp ce lua masa la restaurant, i s-a făcut rău și a fost transportat la spital.

Artistul nu mai putea să respire și îi crescuse tensiunea, iar după ce a ajuns la spital a vorbit despre problemele cardiace pe care le are. Mihai Constantinescu a mărturisit atunci că s-a speriat foarte tare când, din senin, a început să îl doară foarte tare capul.

Artistul a mai fost internat și la sfârșitul anului trecut
Artistul a mai fost internat și la sfârșitul anului trecut

Mihai Constantinescu are probleme cardiace

„Tuturor le-am spus. Voinţă şi lumină. Soluţie nu există. Trebuie să găseşti variaţia unei medicaţii. Nu există o zi egală cu celalaltă. În noaptea cutremurului, eu m-am speriat. Am avut o perioadă mai puţin fericită, cu uşoară anxietate, cu atacuri de panică. În acea noapte, chestiunea a exagerbat. În după-amiaza zilei următoare, stând pe fotoliu acasă, am simţit că dintr-o tensiune normală, creşte foarte tare şi-mi crapă capul. Eu m-am speriat tare, Simona s-a speriat foarte tare. Am mers la spital şi mi-am făcut toate analizele posibile şi imposibile şi au ieşit toate foarte bune. Ne-am întors acasă”, a declarat mihai Constantinescu după cutremurul de 5,8 grade pe scara Richter.

Pe 12 octombrie 2017, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord deschis. Medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea viața în pericol, iar operația a durat mai bine de opt ore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×