Mihai Bobonete, emisiune nouă la Pro TV!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
10/10/2018, 10:32
Mihai Bobonete, emisiune nouă la Pro TV! GALERIE FOTO
Mihai Bobonete aduce hazul la Pro TV prin noua emisiune pe care o va prezenta

Mihai Bobonete va fi din nou pe micile ecrane cu ocazia emisiunii pe care o va prezenta la Pro TV! Comediantul nu este la prima experiență de acest gen. Bobiță, după rolul pe care îl joacă în serialul de comedie românesc ”Las Fierbinți” a început prin prezentarea show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Cabral Ibacka. A continuat cu ”Jocuri de celebritate”, în postura de unic moderator. Iar, în ultima perioadă, și-a adus hazul în concursul pentru voci ”Vocea României Junior”.

Astfel că, după trecerea de la film la o emisiune muzicală, a prins experiență în ultimul gen enumerat, așa că oamenii din Pro TV au decis să-l readucă într-un format care are în plim-plan tot muzica, însă în altă manieră. Acestea fiind zise, Bobiță va prezenta ”Falsez pentru tine!”, un format cu care publicul românesc nu este familiar, dar sigur îl va iubi, măcar pentru că e prezentat de comediat, reușind pe oriunde trece să scoată un zâmbet.

Mihai Bobonete aduce hazul la Pro TV! Comediantul va prezenta ”Falsez pentru tine”

Mihai Bobonete va prezenta o nouă emisiune la Pro TV
Mihai Bobonete, pe platourile de filmare de la ”Las Fierbinți”

Iar, acum să vedem câteva despre noul show. ”Falsez pentru tine” show de voci, bune sau mai puțin bune, după formatul ”I can see your voice”(își pot vedea vocea). Dar, nu vor fi doar voci și Bobonete. Participanții emisiunii vor da piept și cu un juriu, care-i va analiza și interpreta după aspectul fizic, energia pozitivă, probabil îmbrăcămintea, după cum simte fiecare jurat, pentru a da un verdict ulterior.

Astfel, opt concurenți vor trece printr-o analiză a juraților, iar după ce jurații aleg că unul dintre ei are voce, sunt ascultați pentru ca cei din fața micilor ecrane să vadă cine are voce și cine falsează. Juriul va fi format din oameni din diferite genuri ale muzicii, astfel încât fiecare să-și găsească locul și acesta este: Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×