Mihai Bobonete, anunț trist! Actorul nu își mai poate ține spectacolele

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
18/01/2019, 17:52
Mihai Bobonete, anunț trist! Actorul nu își mai poate ține spectacolele GALERIE FOTO
Mihai Bobonete a anuțat că va fi operat

Mihai Bobonete a produs îngrijorare în rândul fanilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Actorul a postat un mesaj prin care a anunțat că va merge la spital pentru o intervenție chirurgicală în urma căreia va fi imobilizat la pat pentru câteva zile. Comediantul și-a anulat toate spectacolele pe care le avea programate și a promis că se va revanșa.

Actorul nu a oferit detalii despre starea lui de sănătate, însă a dat de înțeles că este bolnav și că va avea nevoie de o perioadă de recuperare după ce va fi operat. „Din păcate, nu pot susține spectacolele de astăzi și mâine, programate în Atena Pub Regie. Astăzi trebuie să fac o intervenție chirurgicală, nimic grav, dar care mă va imobiliza la pat pentru câteva zile. Îmi pare rău pentru cei ce se pregătiseră pentru astăzi și mâine, dar sper să trec cu bine momentul ăsta și să mă revanșez la următoarele spectacole. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris actorul din Las Fierbinți pe contul personal de Facebook.

Mesajul postat de Mihai Bobonete. Sursă Facebook
Mesajul postat de Mihai Bobonete. Sursă Facebook

Mihai Bobonete a anuțat că va fi operat. Actorul și-a anulat spectacolele

Încă nu este sigur când va putea urca din nou pe scenă, însă fanii de pe rețeaua de socializare i-au transmis lui Mihai Bobonete să se facă bine cât mai repede. „Însănătoșire grabnică, Bobo! Toate cele bune, i-a transmis un fan”, în timp ce altul l-a întrebat: Te faci bine pentru show-ul de la Bruxelles? Sper.” Un alt mesaj a fost: „Bobo, nimic nu e mai important ca sănătatea și nu cred că există vreo persoană să nu te înțeleagă. Sănătate și recuperare rapidă.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×