Mihai Bendeac s-a îndrăgostit iremediabil de o concurentă de la iUmor! Răspunsul tinerei apetisante l-a lăsat mut

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/10/2019, 15:32
Mihai Bendeac s-a îndrăgostit iremediabil de o concurentă de la iUmor! Răspunsul tinerei apetisante l-a lăsat mut GALERIE FOTO
Mihai Bendeac se îndrăgostește de o concurentă de la iUmor. Sursa foto: okmagazine.ro

Mihai Bendeac se îndrăgostește iremediabil de o concurentă care urcă plină de emoții pe scena iUmor! Emisiunea de vineri, 18 octombrie, se anunță una explozivă. Dragostea va pluti în aer, iar principalul protagonist este Mhai Bendeac, care va trece de la plăcere, la agonie.

Mihai Bendeac se îndrăgostește de o concurentă sexy de la iUmor

Pe scena iUmor va urca vineri o blondă foarte sexy. Are picioare lungi, păr ondulat și este îmbrăcată foarte provocator. Are un maiou foarte sexy, care este și cam decoltat. Imediat cum aceasta intră pe scenă, cei doi masculi din juriu încep să se agite.

Cheloo își scoate șapca și și-o îndeasă mai bine pe cap, probabil după ce și-a adus aminte că este căsătorit, însă holteiul Mihai Bendeac deja începe să viseze cu ochii deschiși atunci când o vede pe blonda apetisantă cum se apropie din ce în ce mai mult de masa juriului.

Mihai Bendeac se îndrăgostește de o concurentă de la iUmor
Mihai Bendeac se îndrăgostește de o concurentă de la iUmor

”Dacă vrei un scaun, o injecție…orice”

”Mamă, ce emoții am, ce mi-o fi trebuit?”, se întreabă blonda atunci când pășește pe scenă. Mihai Bendeac, galant din fire, vede că fata are emoții și se oferă s-o ajute așa cum poate și el. ”Dacă vrei un scaun, o injecție…orice”, spune Mihai Bendeac în încercarea de a se apropia de ea.

Visele lui Mihai Bendeac sunt spulberate de un duș rece atunci când află că blondina este luată. Are iubit. Cum reacționează îndrăgostitul Mihai Bendeac atunci când află că noua lui pasiune este aproape măritată veți vedea vineri, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Mihai Bendeac nu este la prima pasiune făcută pentru o concurentă de la iUmor. Celebrul actor s-a îndrăgostit pe loc de o altă concurentă. Juratul nu s-a sfiit deloc și i-a spus direct: „Ești cea mai frumoasă femeie care a fost pe această scenă!”. Tânăra făcea parte din Kabuki Mono, un grup artistic din Japonia, care a venit pe scena „iUmor” pentru a cuceri publicul autohton.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×