Mihai Bendeac în lacrimi la iUmor. Actorul uimit de unul dintre concurenți: ”Nu pot să vorbesc acum”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/02/2020, 14:35
Mihai Bendeac în lacrimi la iUmor. Actorul uimit de unul dintre concurenți: ”Nu pot să vorbesc acum”
Mihai Bendeac, în lacrimi în fața colegilor săi de la iUmor. Sursa foto: Instagram.com

Mihai Bendeac nu și-a mai găsit cuvintele și a izbucnit în lacrimi la unul dintre numerele care au ajuns pe scena de la „iUmor”. Adrian Stoica și câinele său Hurricane i-a uimit pe jurații de la Antena 1, dar cel mai impresionat a fost actorul celebrul din serialul „În puii mei”.

Mihai Bendeac, emoționat până la lacrimi de un concurent, la iUmor

În ediția a doua a emisiunii „iUmor” de la Antena 1 vin numeroase numere de magie, teatru și stand-up comedy. Multe dintre numerele concurenților sunt de-a dreptul impresionante și nu o spunem noi, ci Mihai Bendeac care a rămas fără cuvinte la finalul unui moment.

Adrian Stoica, un român de 23 de ani stabilit de ani buni în Italia, va urca pe scenă împreună cu câinele său Hurrricane. Tânărul care se ocupă cu dresajul canin a fost pe placul actorului din „Băieți de oraș”, acesta fiind de-a dreptul uimit atât de concurent și de faptul că animalul este foarte deștept.

Mihai Bendeac nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la finalul numărului lui Adrian și nu a putut vorbi. „Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum, o să fac asta la testimoniale”, a reușit să spună juratul de la iUmor.

Jurații iUmor, impresionați de numărul lui Adrian Stoica

„Nu l-aș considera dresaj, dog coach ține de tot ce este comportament canin, pregătire fizică și educare”, a mărturisit concurentul de la iUmor Adrian Stoica despre pasiunea sa pentru animale și dresaj.

„Mai sunt și momente inexplicabile la iUmor, nu știu ce m-a făcut să am starea asta, ce anume mi-a transmis”, a spus prezentatorul emisiunii de la Antena 1 Dan Badea care la rândul său a avut ochii în lacrimi la finalul momentului.

Delia a recunoscut că „a fost de departe cel mai frumos moment de la iUmor”. Inclusiv Cheloo despre care se spune că este mai dur și mai greu de impresionat a avut cuvinte de laudă la adresa concurentului.

Juratul de la iUmor a mărturisit că animalul l-a speriat de-a dreptul datorită faptului că este extrem de deștept.

„Mă sperie ideea de a avea un câine atât de deștept în casă”, a declarat membrul formației române de hip-hop Paraziții, Cheloo. Telespectatorii vor putea urmări acest moment și multe altele în seara acesta de la ora 20.00, la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×