Mihai Bendeac, impresionat de un bărbat fără mâini. Actorul despre tânărul din Capitală: ”Mi-ar plăcea o discuție cu el”. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 11:06
Mihai Bendeac, impresionat de un bărbat fără mâini. Actorul despre tânărul din Capitală: ”Mi-ar plăcea o discuție cu el”. FOTO GALERIE FOTO
Un bărbat fără mâini, lecție de viață pentru români. Mihai Bendeac, impresionat de tânărul care muncește, nu cerșește. Sursa foto: Instagramc.om

Actorul Mihai Bendeac a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu un bărbat fără mâini care muncește ca livrator de mâncare la domiciliu, în București. Imaginile cu tânărul care și-a depășit handicapul au devenit imediat virale.

Mihai Bendeac, despre tânărul din Capitală care muncește în ciuda handicapului său

Actorul și juratul de la „iUmor”, Mihai Bendeac, a rămas plăcut impresionat de un bărbat din București care lucrează ca livrator de mâncare la domiciliu, în ciuda faptului că suferă de un handicap major. Tânărul din Capitală nu are mâini, dar acest lucru nu l-a împiedicat să lucreze. VEZI FOTO

În urma distribuirii masive a imaginii cu acest bărbat oamenii au comentat în număr foarte mare. Actorul din „Băieți de oraș” a scris într-un mesaj de pe pagina de Facebook că i-ar plăcea să aibă o discuție cu acesta. Internauții s-au solidarizat, iar într-un final s-a aflat despre cine este vorba.

„Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici. Vreau să distribuim asta până ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual să ne anunțe când și cum muncește ca să comandăm și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!”, a scris Mihai Bendeac pe contul de socializare.

Bărbatul din București fără mâini, viral pe rețelele de socializare

Imaginea cu bărbatul fără mâini care își folosește bicicleta pentru a livra mâncare a ajuns virală. Tânărul este văzut ca o lecție de viață și foarte mulți dintre internauți au scris că îl cunosc spunând că are o fetiță și că nu dorește să primească „pomană”, dorind să lucreze.

„În cunosc suntem vecini și este clientul meu, are o fetiță căreia nu-i lipsește nimic și nu acceptă ajutor de la nimnei, JOS PĂLĂRIA!”, a scris o femeie într-un comentariu la fotografia distribuită de Mihai Bendeac.

„Într-adevăr o lecție de viață pentru oamenii ce stau degeaba și fac umbră pământului. Cinste lui că apreciază valoarea banului și nu stă ca alți bombardieri acasă pe banii părinților sau pe banii statului”, este un al comentariu de pe Facebook.

Cine este bărbatul care a impresionat o țară-ntreagă

Florin Buricea este un bărbat în vârstă de 33 de ani a cărei poveste a fost relatată în urmă cu câțiva ani de Gazeta Sporturilor. Tânărul care lucrează acum ca livrator de mâncare iubește echipa de fotbal Dinamo și se declară „câine până la moarte”.

Bărbatul a fost ”descoperit” în 2014 pe când fugea de furia bastoanelor jandarmilor la un meci de Cupă între Dacia Unirea Brăila și Dinamo (0-2). Avea doar 19 ani și de atunci a început să vândă tricouri la magazinul clubului de fotbal.

Fanul înfocat al echipei Dinamo a trecut printr-un eveniment nefericit la vârsta de 12 ani pe când juca fotbal alături de alți copii în spatele blocului. Pierderea mâinilor nu l-a împiedicat pe Florin să lucreze, să meargă pe bicicletă sau să-și întemeieze o familie.

„Juca fotbal în spatele blocului și copiii au dat mingea într-un post de transformare a curentului electric. Băieții l-au obligat să intre, el n-a vrut, dar n-a avut ce face. Înăuntru s-a electrocutat și și-a pierdut ambele mâini”, a povestit mama bărbatului, relatează gsp.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×