Mihai Bendeac a anunțat când se va căsători: „Doar dacă rezistăm unui atac galactic”. Postarea virală a artistului

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 17:49
Mihai Bendeac a anunțat când se va căsători: „Doar dacă rezistăm unui atac galactic”. Postarea virală a artistului
Mihai Bendeac a vorbit despre căsătorie, într-o postare care s-a viralizat pe facebook *foto: facebook Mihai Bendeac

Celebrul burlac Mihai Bendeac a făcut încă o dată o mărturisire în stilul său caracteristic față de posibilitatea de a se căsători. Bendeac râde într-o postare de cei care divorțează la mai puțin de un an după ce se căsătoresc și a anunțat că va trebui să fie într-o relație specială pentru a face acest pas.

Mihai Bendeac a anunțat când se va căsători

Mihai Bendeac a scris din nou pe facebook gândurile sale cu privire la căsătorie. El a vorbit de această dată despre cei care se căsătoresc prea devreme: „Normal că divorțați după 8 luni frate dacă după 2 luni vă mutați împreună, faceți nuntă și stați unul în curul altuia, de nici bășinile nu mai au loc de voi 2”, a spus artistul.

„Nu ați împărtășit nimic horror. Eu o să mă însor cu una poate doar dacă rezistăm unui atac galactic, unui potop biblic, o chestie din asta gen.. nu că am fost la 50shades of grey și am împărțit o găletușă de popcorn.

După ce cucerim 8 munți, spargem o bancă împreună și suntem împușcați în picior, atunci poate facem nuntă, bagă-ți mințile in cap!”, a explicat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a vorbit despre căsătorie, într-o postare care s-a viralizat pe facebook
Mihai Bendeac a vorbit despre căsătorie, într-o postare care s-a viralizat pe facebook

Mihai Bendeac, comentarii pro și contra la postarea sa privind căsătoria

Postarea lui Mihai Bendeac a adunat mii de aprecieri, sute de comentarii și distribuiri. Majoritatea celor care au comentat la postare au râs de ideea juratului iUmor, dar unii l-au și contrazis, folosindu-se de experiențele lor de viață.

„Nu toate căsătoriile au aceeași soarta sumbra precum prezinți tu. Și da, sa rămâi singur e o alegere care de multe ori are ca rădăcina confortul și lipsa disponibilități de schimbare”, i-a scris un fan.

„Avem 3 ani de când suntem căsătoriți, avem un bebe superb, ne am mutat împreună dupa 2 săptămâni. A fost cea mai buna decizie deoarece asa am putut sa ne cunoaștem fără ascunzișuri, fără minciuni, fără altele. Nu stam unul după celalalt și nici nu exista crize de gelozii sau certuri”, a mai scris o cititoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×