Mihaela Rădulescu, tot mai criticată de fani! Prezentatoarea de la Ferma a fost pusă la zid

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
09/02/2019, 18:45
Mihaela Rădulescu, tot mai criticată de fani! Prezentatoarea de la Ferma a fost pusă la zid GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu este tot mai criticată de fani

Mihaela Rădulescu este tot mai criticată de fani pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la Ferma, emisiunea de la Pro Tv, a fost pusă la zid după ultima fotografie postată pe contul personal de Instagram.

Mai mulți fani i-au reproșat că a editat poza pe care a publicat-o pe Instagram, în timp ce unii au apreciat-o și i-au transmis că este o femeie frumoasă. „Mihaela, te rog să îmi scrii ce ai tatuat pe mână, încerc să citesc însă nicioadată nu reușesc să descifrez ……ori începutul ori sfârșitul….?? așa în engleză cum ai scris”, este unul dintre mesajele pe care Mihaela Rădulescu le-a primit.

Mihaela Rădulescu este tot mai criticată de fani

După ce a postat fotografia pe contul personal de Instagram, Mihaela Rădulescu a fost criticată de mai mulți fani, care au insinuat că poza ar fi editată. „Frumoasă săgeata din editorul foto” și „vezi că ai uitat săgeata de la mouse pe umăr și jos la talie se vede cum ai modificat poza ca să ai talia mai subțire… extraordinar cu ce te ocupi”, sunt două dintre mesajele critice primite de prezentatoarea de la Ferma, în timp ce un utilizator a scris „O ciocănitoare.”

Fotografia postată de Mihaela Rădulescu pe Instagram
Fotografia postată de Mihaela Rădulescu pe Instagram

Mihaela a primit însă și mesaje de apreciere. „Ești adorabilă”, „Dulce” și „Frumoasă foto. Ești superbă. și așa vei rămâne pt. totdeauna. abia aștept marțea viitoare când începe ferma. e drăguț acest proiect al fermei. îmbrățișari. și toate bune”, sunt câteva dintre mesajele de apreciere.

Emil Rengle, unul dintre concurenții eliminați din Fermă, a declarat că și-ar fi dorit să facă duș cu Mihaela Rădulescu. „Eu aș face baie cu toți de acolo. Cel mai mult mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu. Dar n-am putut. Mie nu mi se pare ceva deplasat”, a spus Rengle.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×