Mihaela Rădulescu, tarif exorbitant! Nu apare la niciun eveniment fără 5000 de euro

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 18:08
Mihaela Rădulescu, tarif exorbitant! Nu apare la niciun eveniment fără 5000 de euro GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu locuiește la Monaco. Sursa foto - facebook

Mihaela Rădulescu este o vedetă cu un tarif exorbitant! Astfel, dacă unele dive aproape că se calcă în picioare la fiecare eveniment monden ca să apară în lumina reflectoarelor, există și o altă categorie, în mod categoric aparte. Aici se înscrie și Mihaela Rădulescu, dar principalul motiv nu e depărtarea de casă, vedeta stă de ani buni la Monaco , ci prețul cerut de aceasta ca să-și facă apariția la diferite evenimente.

Mihaela Rădulescu, tarif exorbitant!

Vedetele cu nume sonor și-au făcut un obicei din a solicita bani grei pentru a onora evenimente. Dacă în urmă cu câțiva ani erau plătite doar dacă prezentau ori cântau, adică prestau un serviciu care trebuia recompensat , acum există celebrități care primesc bani pentru simpla prezență. Se întâmplă lucrul acesta pentru că se crede că acestea aduc plus valoare evenimentului. Evident, cei cei care le antamează contra cost sunt în special brandurile cunoscute.

Indiferent că vorbim aici de producătorii de haine, accesorii sau cosmetice și cabinetele estetice, mai toți se îngrămădesc să aibă o vedetă importantă alături. Și Mihaela Rădulescu reprezintă genul de divă pe care să o dorești asociată brandului tău. Totuși, fostul jurat de la “Românii au talent” cere minimum 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, au declarat, pentru Libertatea, surse din rândul organizatorilor de evenimente.

Nu apare la niciun eveniment fără 5000 de euro

Rădulescu justifică suma prin notorietate, dar și prin faptul că trebuie să vină cu avionul din Monaco la București, ceea ce presupune o cheltuială importantă. Vă întrebați ce anume face vedeta de acești bani? Ei, bine, stă în jur de o oră la evenimentul cu pricina, face câteva poze la panou și, eventual, schimbă câteva vorbe cu jurnaliștii prezenți. Nu se obligă însă să promoveze în nici un fel produsul sau brandul pentru care s-a organizat evenimentul.

Trebuie specificat că un bilet dus întors Monaco – București – Monaco ajunge undeva la 500 de euro, dar poate crește dacă alegi să circuli la bussines. Restul de bani pot fi catalogați drept profit realizat de Mihaela Rădulescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×