Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, sub „lupa” Danei Budeanu: „Aștia se potrivesc. Sunt bine rău”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/01/2020, 21:56
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, sub „lupa” Danei Budeanu: „Aștia se potrivesc. Sunt bine rău”
Dana Budeanu i-a analizat pe Mihaela Rădulescu și Felix Bamgartner. Sursa foto: protv.ro

Mihaela Rădulescu și iubitul său, parașutistul austriac Felix Baumgartner, au ajuns recent sub „lupa” Danei Budeanu, căreia nu îi scapă niciun detaliu. Cunoscută pentru modul său franc de a spune lucrurilor pe nume, fărăr să-i pese că riscă să deranjeze, creatoarea de modă nu ezită să laude, atunci când consideră că este cazul.

Mihaela Rădulescu și iubitul său, lăudați de Dana Budeanu

Așa se face că îndrăgita prezentatoare TV și partenerul său de viață s-au bucurat de complimentele Danei Budeanu, care chiar a precizat că le admiră stilul libertin și pasiunea pentru sporturile extreme. Totodată, designerul a recunoscut că nu ar putea duce o astfel de viață, chiar dacă mai are momente când și-ar dori să simtă cum adrenalina îi curge prin sânge, făcând ca pulsul să atingă cote alarmante.

Doamna Mihaela Rădulescu, Mihaela și Felix. Sunt bine rău. Ăștia se potrivesc. Eu nu sunt pe genul pe extrem. Ei sunt d-aștia care astăzi pleacă cu motocicleta, aterizează nu știu unde, iau elicopterul, după care se aruncă în cascadă.

După care ies din cascadă și ăla cu parașuta o și și pe ea de pe munte și aterizează pe nu știu ce deal și de acolo ne rostogolim și nu contează. Luăm nu știu ce camion și trecem prin noroaie și ne trezim și se termină ziua și mă sinucid. Eu personal m-aș sinucide. Ei se potrivesc foarte bine pentru că sunt pe chestia asta cu sportul”, a explicat cea mai acidă creatoare de modă, într-un clip video postat pe contul său de Instagram.

Dana Budeanu, impresionată și de stilul vestimentar al Mihaelei Rădulescu. Nici Felix nu face excepție

Fiind vorba despre domeniul său de specialitate, Dana Budeanu, nu putea rata ocazia de a-i supune pe Mihaela Rădulescu și iubitul său la testul de stil. Ei bine, vă vine sau nu să credeți, cei doi au reușit să facă față cu brio exigențelor controversatei creatoare de modă, ba chiar au avut parte și de cuvinte de laudă, pentru că „fashionistei” i-a plăcut foarte mult ce a văzut.

Ei, na, că așa e viața, că viața ți-l dă pe unul care le face pe toate în lanț, de dimineață până seara non-stop. Se potrivesc și ca stil, mie îmi plac cuplurile care sunt frumoase împreună”, a spus aceasta, când s-a pus problema vestimentației pentru care optează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Designerul are de gând să doneze banii câștigați din clipurile de pe Youtube

Rămasă fără rubrica din cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV, Dana Budeanu s-a reorientat și a „migrat” în mediul online, cu tot cu comentariile sale acide. Iar succesul este garantat, dat fiind faptul că fiecare clip postat pe Youtube reușește să adune milioane de vizualizări. Când vine vorba despre bani, designerul susține că are de gând să doneze toate sumele obținute în urma „prestațiilor” sale.

Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată.

Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a dezvăluit Dana Budeanu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×