Mihaela Rădulescu recunoaște că nu ar putea fi concurentă la Ferma: „M-ar omorî să fac baie în acele condiții”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
11/02/2019, 19:01
Mihaela Rădulescu recunoaște că nu ar putea fi concurentă la Ferma: „M-ar omorî să fac baie în acele condiții” GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu recunoaște că nu ar putea fi concurentă la Ferma

Mihaela Rădulescu a recunoscut că nu ar putea fi niciodată concurentă în emisiunea Ferma. Vedeta TV a mărturisit că nu ar putea face baie în condițiile în care în care fac concurenții și nu ar putea renunța la micile plăceri ale vieții, cum ar fi ciocolata sau cafeaua.

Prezentatoarea emisiunii Ferma, de la Pro TV, a precizat care sunt motivele pentru care nu s-ar vedea niciodată în postura de concurentă. „Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe. Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.

Mihaela Rădulescu recunoaște că nu ar putea fi concurentă la Ferma

„Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea. Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții. Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan
Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan

Emisiunea Ferma este transmisă de postul de televiziune Pro Tv, marți, miercuri și joi seara, de la ora 21:30, după serialul de comedie Las Fierbinți. Mihaela Rădulescu este prezentatoarea emisiunii, alături de Cristian Bozgan. Vedeta TV a fost criticată recent de fani, după ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare. Aceștia au sugerat că fotografia ar fi editată și nu au ezitat să îi scrie mesaje răutăcioase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×