Mihaela Rădulescu, mesaj înaintea emisiunii de la Pro TV: „Limuzina mea!”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
11/01/2019, 15:53
Mihaela Rădulescu, mesaj înaintea emisiunii de la Pro TV: „Limuzina mea!” GALERIE FOTO
Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu înainte de emisiunea "Ferma"

Mihaela Rădulescu se pregăteşte de debutul în noua emisiune pe care o va prezenta la Pro Tv, „Ferma”, şi a postat o fotografie cu maşina cu care se deplasează pentru filmări.

Alături de descrierea „Limuzina mea pentru noul show de televiziune”, Mihaela Rădulescu şi-a arătat jeep-ul, iar fanii au felicitat-o pentru curajul de a merge la filmări pe timp de ger: „Ești Crăiasa zăpezii?!!! Preferam o poză cu tine undeva în Maldive!!!”, „Mihaela noastră , nu trebuie sa lipsești de pe ecran, tie acolo îți sta bine! Abia aștept emisiunea! Cred ca e o distracție sa filmezi la minus 10 grade”, sunt doar o parte din mesajele primite de Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, mesaj înaintea emisiunii de la Pro TV

Fanii aşteaptă cu nerăbdare debutul emisiunii „Ferma” şi i-au transmis: „Felicitari! Astept cu drag sa te urmaresc❤️”, Frumoasă ca întotdeauna! Un an nemaipomenit îți doresc! ?”„Revin şi… nu oricum, ci într-un loc total neaşteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aştept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoţionant… exact combinaţia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viaţă”, a fost mesajul prin care Mihaela şi-a anunţat revenirea pe sticlă.

Mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram
Mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram

Înainte de venirea Mihaelei Rădulescu, emisiunea se numea „Ferma vedetelor” şi era prezentată de o prietenă de-a acesteia, Monica Bârlădeanu«Ferma vedetelor» a fost una dintre cele mai tari experienţe din 2018. Am cunoscut oameni speciali şi am legat prietenii pe viaţă. Astăzi predau mai departe ştafeta unui om pe care îl admir, un profesionist desăvârşit şi prietenă de 20 de ani. Am toată siguranţa că «Ferma» n-ar fi putut să ajungă pe mâini mai bune decât ale Mihaelei Rădulescu. Welcome back, Mihaela Rădulescu“, a scris Bârlădeanu, după încheierea colaborării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×