Mihaela Rădulescu, gafă monumentală! A rămas la propriu în istoria televiziunii din România

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
18/10/2018, 21:52
Mihaela Rădulescu, gafă monumentală! A rămas la propriu în istoria televiziunii din România GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu, gafă monumentală în istoria televiziunii!

Mihaela Rădulescu a făcut o gafă monumentală! Vedeta a rămas la propriu în istoria televiziunii din România! Această greșeală a fost făcută în cadrul emisiunii pe care a moderat-o ”Duminica în familie”. Fosta prezentatoare de televiziune a abordat atunci un subiect sensibil, pentru unii, pe micile ecrane: sexul. Vedeta a vorbit, cu ocazia zilei de 8 martie, despre această activitate omenească. Cele spuse de ea au fost rezumate prin sintagma ”o lecție de sex”; lecție care a fost taxată de Consiliul Național al Audiovizualului(CNA). Conform paginademedia.ro, care a făcut un clasament al unor astfel de momente de neuitat din televiziune, a reamintit de gafa Mihaelei Rădulescu.

Astfel, în urma ”lecției” și dezinvolturii Mihaelei, emisiunea ei a fost pedepsită grav de CNA, unul dintre membrii considerând momentul ”un rateu spectaculos pe o temă importantă”. Însă, cum a început vedeta subiectul? La acea vreme, ”Duminica în familie” era una dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune nu numai pentru calitatea lui, ci și pentru prezența Mihaelei pe micile ecrane.

Mihaela Rădulescu, gafă care a rămas în istoria omenirii
Mihaela Rădulescu prezentând ”Duminica în familie”

Mihaela Rădulescu, gafă monumetală! Vedeta a rămas în istoria televiziunii din România

Așadar, ziua istorică de 8 martie a început așa: ”Ce-am vrut să vă ofer astăzi este o emisiune pe care n-am făcut-o niciodată de frică”, a început fosta prezentatoare. Cât despre introducerea în subiect, aceasta a fost una simplă:”astăzi vorbim despre cum se fac copiii”. În cadrul emisiunii, Mihaela a provocat oamenii în a face copii în timpul emisiei. ”V-aștept să facem copii în direct”, a spus vedeta.

De asemenea, aceasta și-a argumentat alegerea acestui subiect în emisiunea ei, motivul fiind unul educativ. ” avem o emisiune educativă, am invitat copii în emisiunea noastră, vrem să vorbim despre asta. Vrem să vedem dacă de 8 Martie femeile primesc flori, da poate şi-un orgasm. Şi-o să vă spun acum de ce şi n-am luat-o razna. Cei care vor să facă astăzi copii, îi invit s-o facă”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×